Secció recomanada per

LLANÇAMENTS

Nicehck anuncia els nous auriculars model IEM NX7 MK3 7

La firma, molt especialitzada en dispositius d'àudio, acaba d'anunciar els seus nous auriculars de disseny avançat a un preu molt competitiu

nicehck

nicehck

1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La firma d’origen xinès NiceHCK, que s’ha donat a conèixer entre els audiòfils gràcies a les cites en xarxes socials i grups especialitzats, acaba d’anunciar els seus nous auriculars NX7 MK3. Cal recordar que la marca va sorprendre el mercat amb els seus NX7 originals, que es van convertir en un dels productes estrella de la companyia el 2019. Molt ben valorats per una configuració bastant completa per a la seva franja de preu, ofereixen set altaveus a cada costat i se situen en un preu d’entre 50 i 65 euros, en funció de l’oferta de la distribució, cosa que els situa com una de les millors relacions qualitat-preu del segment dels auriculars. 

Els NX7 van catalitzar l’interès del mercat pel seu disseny acústic avançat. Les opinions dels consumidors, recollides per la companyia, han donat peu a què naixés un nou i millorat producte que, sense perdre l’òptim nivell de preu, arriba amb avenços i tecnologies renovades. Es tracta de l’NX7 MK3, un IEM híbrid que comença amb un preu de venda de 119 dòlars.

Notícies relacionades

Presenta una configuració de woofer dual CNT DD, quatre controladors BA i un súper tweeter peçoelèctric per banda. Té plaques frontals reemplaçables i tres filtres de sintonització cargolats, per ajustar la forma a les preferències de l’oient. 

Evolució i preu

Els NiceHCK NX7 han tingut un notable èxit, i per això la firma va actualitzar el producte amb l’ NX7 Pro. Avui anuncia una tercera generació amb el NiceHCK NX7 MK3 que presenta una configuració millorada de set altaveus a cada banda i una renovada estètica que permet canviar la placa frontal i els filtres d’ajustament. Està disponible en quatre variants diferents a partir de 119 dòlars per a l’NX7 MK3 amb cable amb acabament d’un sol extrem de 3,5 mm i puja a 135 dòlars per a l’NX7 MK3 amb un cable amb acabament balancejat de 3,5 mm.

Temes:

Gadgets +Digital