Secció recomanada per

Xiaomi llança el seu model Redmi 8 al nostre mercat per 139 euros

El dispositiu destaca per disposar d'una bateria de 5.000 mAh i suport de càrrega ràpida de 18 W

xiaomi

xiaomi

2
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Xiaomi acaba d’anunciar el llançament del seu model Redmi 8 que es caracteritza per una bateria massiva de 5.000 mAh, cosa que li proporciona una autonomia destacada. Inclou un suport de càrrega ràpida USB tipus-C de 18 W per primera vegada en aquest segment de preus.

Ou Wen, responsable de Xiaomi a Europa occidental, ha informat el següent: «Amb Redmi 8, Xiaomi vol oferir als usuaris i Mi Fans un producte increïble sense comprometre’n el preu. La nostra companyia té la convicció que tothom ha de poder disfrutar de dispositius amb un gran rendiment i alta fiabilitat, sense la necessitat de pagar grans quantitats de diners. Amb aquest dispositiu busquem diversificar més les seleccions de la nostra sèrie Redmi, en un esforç per fer que aquesta sèrie sigui adequada per a cada tipus d’usuari».

Pantalla i disseny

Amb una pantalla Dot Drop de resolució HD+ de 15,8 cm, el model presenta una relació d’aspecte de 19:9, resulta ergonòmic i proporciona una òptima experiència immersiva. Té una coberta d’un material similar al vidre, i presenta una superfície polida i brillant. Compta amb un sensor d’empremta dactilar a la part posterior.

 

Bateria potent i processador òptim

La bateria de 5.000 mAh ofereix una autonomia de fins a dos dies de durada, i inclou un suport per a càrrega ràpida de 18 W amb port USB tipus-C (carregador ràpid 10 W inclòs dins de la caixa).

Incorpora el chipset de vuit nuclis Qualcomm Snapdragon 439 i està disponible en dues variants: 3 GB + 32 GB i 4 GB + 64 GB, inclou una ranura dual SIM 2+1 amb suport de targeta micro-SD per si es desitja expandir l’emmagatzematge fins a 512 GB.

Sistema de càmeres

Disposa d’una configuració de càmera doble de 12 MP + 2 MP. La càmera secundària de 2 MP ofereix sensibilitat de profunditat per millorar els retrats. La part davantera té una càmera de ‘selfie’ de 8 MP i tant la càmera davantera com la posterior són capaces de fer fotos en totes les modalitats de retrat amb IA.

 

Valors afegits

Notícies relacionades

Redmi 8 ve protegit amb Corning Gorilla Glass 5, mentre que el seu nanorecobriment fa que el dispositiu sigui resistent a les esquitxades. Manté una de les funcions més populars entre els usuaris com és la ràdio FM sense necessitat d’haver de connectar els auriculars, i un port d’infrarojos per poder controlar electrodomèstics compatibles en remot.

Està disponible en tres colors: Negre, vermell i blau. La versió de 3 GB + 32 GB i de 4 GB + 64 GB es pot comprar a un preu de 139 € i 169 € respectivament.

Temes:

+Digital