Secció recomanada per

OFERTES DE PRODUCTE

Ordinador portàtil 2 en 1 de Prixton per menys de 200 euros

El dispositiu presenta característiques ajustades a l'ús escolar o activitats laborals poc complexes i ús de xarxes

Es tracta d'una elecció de compra a considerar d'acord amb l'oferta econòmica de la marca, que es mantindrà fins a finals d'any

prixton-flex-pro

prixton-flex-pro

3
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Els portàtils convertibles o 2 en 1 no són novetat recent, perquè ja hi ha una oferta àmplia al mercat, el que sí que és nou és l’important protagonisme que ha arribat com a conseqüència de la millora en els nivells de preu, la dotació d’elements per a la portabilitat i la construcció en materials més lleugers i resistents. Tot això els ha convertit en eines multifuncionals, molt ben valorades en el seu ús per a diferents entorns, laborals, escolars i de lleure.

Elements a considerar

Perquè resultin operatius i còmodes, aquest tipus de productes necessiten incorporar algunes característiques especials com, per exemple, ser lleugers i prims. També han de tenir una pantalla que o bé es pugui extreure o ser plegable –enfrontada al teclat– el que permet utilitzar-los com a tauletes. En definitiva, capacitat per transformar un equip informàtic en una peça versàtil, que ampliarà les possibilitats per a l’usuari.

Consells per escollir un 2 en 1

La pantalla és un aspecte primordial, es recomana que compti amb bona resolució i òptims angles de visualització. Una qualitat acaptable és Full HD d’ara endavant, per millorar l’experiència del contingut multimèdia.

També és important que disposi d’un mecanisme d’extracció o plec durador. Les frontisses de rotació o d’ancoratge de la pantalla (en alguns casos de 360è) han de ser durables i d’excel·lent qualitat per evitar que el producte falli en aquest aspecte clau.

També és recomanable que sigui el més lleuger i compacte possible, perquè utilitzar-lo no suposi cap tipus d’incomoditat.

Flex Pro, anàlisi de producte

La companyia Prixton, amb seu a Basauri (Biscaia) té al mercat un interessant model recomanable per raons com el seu preu: 199 euros fins a finals d’any, quan el seu preu habitual supera els 400.

Compta amb 4 GB de memòria RAM i una memòria interna, ampliable per micro-SD, de 64GB. No és una capacitat destacada, però suficient per a un ús escolar o laboral estàndard, és a dir, vigilant la inclusió de jocs pesants de gran càrrega gràfica o un excés de xarxes socials.

Pantalla

El dispositiu compta amb una pantalla d’11,6» tàctil, amb rotació de fins a 360º, que permet ser utilitzada com a tauleta o com a ordinador. Té prou flexibilitat per respondre al tipus d’activitat a realitzar: navegar, controlar el correu o veure pel·lícules, per exemple. 

Autonomia

El processador i les característiques de la pantalla es combinen per donar a la seva bateria de liti de 10.000 mAh una autonomia suficient per a un dia complet. Ateses les especificitats d’aquest tipus d’aparells, menys autonomia no és recomanable. La capacitat de la bateria d’un ordinador portàtil, per mantenir-se en funcionament amb una sola càrrega, és molt important. Aquest model proporciona en l’ús quotidià autonomia per a més d’un dia.

Disseny

Prixton ha donat forma a un dispositiu fi i lleuger, amb 290x195x20 mm i un pes d’1,230 quilos. També compleix un altre important requeriment: versàtil gràcies a la seva pantalla d’11,6» tàctil, amb rotació de fins a 360º.

Valors afegits

Es tracta d’un equip de poc pes per la qual cosa el seu transport resulta còmode.

Per als moments de relax a la llar, pot ser connectat al televisor mitjançant cable HDMI i traslladar la visualització de fotos, vídeos o documents a una pantalla més gran.

Senyes d’identitat

Portàtil amb sistema operatiu Windows 10, que corre amb un processador Intel, amb pantalla tàctil d’11,6» i teclat Qwerty en espanyol, amb ‘ñ’.

La memòria d’aquest aparell és la peça menys destacada, però cal dir que és ampliable, la qual cosa dona avantatges a un producte que amb altres característiques superiors no podria vendre’s al preu d’aquest. Té 4GB de memòria RAM i 64GB memòria interna.

Amb una bateria de 10.000 mAh, proporciona un bon nivell d’autonomia.

Permet connectivitat permanent gràcies al seu wifi IEEE802,11 b/g/n.  També es pot connectar amb altres dispositius mitjançant 3G, Bluetooth 4.0. o els seus ports Micro-HDMI, USB 3.0, USB 2.0 i Jack 3,5 mm.

Característiques tècniques

Pantalla tàctil LCD 11,6” 

Ressolució 1366x768TN

 Sistema Operatiu Windows 10

Processador Intel ATOM Cherry Trail Z8350

 Memòria interna 64GB ampliable per Micro-SD

 RAM 4GB

 Bateria liti 10.000 mAh

Wifi IEEE802.11b/g/n, Bluetooth 4.0

 Mini-HDMI, 2 USB, Jack 3,5mm

 Càmera frontal de 2MP

Valoració

Notícies relacionades

El 2 en 1 de Prixton model Flex PRO es configura com un bon aliat per a tasques de feina i de lleure, això sí, no excessivament exigents. Respon amb rapidesa i suficiència.

Ofereix una excel·lent relació qualitat preu i les seves característiques estan per sobre del que és habitual pel seu preu: sistema operatiu Windows 10, processador Intel i 4GB de memòria RAM, disseny fi amb bons acabats. Destacar l’òptim nivell d’autonomia gràcies a la bateria de 10.000 mAh.

Temes:

+Digital