A LA VENDA EL 18 D'OCTUBRE

El mòbil plegable de Samsung arriba al nostre mercat

El nou terminal de la marca, el més 'premium' desenvolupat fins al moment, es comercialitza a un preu que comença en els 2.020 euros

El mòbil plegable de Samsung arriba al nostre mercat
Es llegeix en minuts

Samsung acaba d’anunciar que el seu esperat Galaxy Fold, la nova categoria de tecnologia mòbil, estarà disponible en diferents països europeus, entre aquests Espanya a partir del divendres 18 d’octubre.

La nova versió millorada de Galaxy Fold, recordem que el seu llançament al públic es va ajornar per arreglar algunes deficiències que avui es consideren superades, ofereix una pantalla expandida i una càmera versàtil en un dispositiu de mida butxaca, que crea nous usos per a un telèfon realment nou.

El dispositiu uneix una pantalla Infinity Flex Display de 7.3 polzades, que ofereix una experiència envoltant; la finestra Multi-Active, que permet altres maneres de dur a terme tasques, i la funció aplicació de continuïtat que proporciona una transició sense alteració de la coberta a la pantalla principal.

Durant els últims mesos, Samsung ha estat millorant diferents aspectes tècnics del model, per assegurar una experiència satisfactòria, així com l’òptim disseny i la construcció de l’aparell de cara als consumidors.

Celestino García, vicepresident corporatiu i responsable de vendes de Samsung Espanya, ha assenyalat: 'Samsung ha estat contínuament en l’avantguarda de la innovació de smartphones, des de les nostres pantalles Infinity Display fins a portar a Europa dispositius habilitats per a la tecnologia 5G. Amb Galaxy Fold, continuem el nostre compromís de ser pioners en la indústria amb un dispositiu que ofereix una pantalla més immersiva sense sacrificar la portabilitat’.

Dispositiu multitasca

Dissenyat per dur a terme múltiples tasques i visualitzar qualsevol tipus de contingut de forma immersiva, inclou un joc de xips AP de gran potència i fins a 12 GB de RAM. Amb un sistema de doble bateria, el dispositiu ofereix autonomia durant tot el dia i fins i tot pot carregar un segon dispositiu amb Wireless PowerShare.

Notícies relacionades

Preu

El producte estarà disponible des de 2.020 euros.