Secció recomanada per

NOUS 'SMARTPHONES'

LG llança el model LG K50 especialitzat en 'selfies'

El dispositiu es posiciona en la gamma mitjana a un preu de 199 euros

lg

lg

1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

LG Electronics presental’smartphone LG K50, la nova incorporació de la companyia en gamma mitjana. Destaca per la dotació de la seva càmera Dual Pro amb Intel·ligència Artificial. La lent principal és de 13 megapíxels amb autoenfocament PDAF i un sensor de profunditat de 2 megapíxels per millorar els retrats. 

Compta amb la Certificació Militar de Resistència, al superar 6 proves d’estàndards militars de l’exèrcit dels EUA en condicions extremes (alta temperatura, baixa temperatura, temperatura de xoc, vibracions, cops i humitat). Una altra de les característiques notables és el so envoltant DTS: X3D Amb 7.1 canals, aporta sensació de realisme semblant a l’acústica de cine.

Pantalla de 6,3" i més

Té una pantalla IPS Fullvision de 15,9 cm (6,3) de plafó IPS adequat per al consum de continguts multimèdia.

Notícies relacionades

El SIM Dual permet utilitzar dues targetes SIM diferents, amb aplicacions duplicades (Whatsapp, Facebook, etc.), podent utilitzar d’aquesta manera diferents perfils i comptes alhora.

Compta amb accés directe a funcionalitats de veu a través de Google Assistant i control d’ecosistema LG ThinQ per gestionar la llar mitjançantl’app  LG Smart ThinQ.

Temes:

Mòbils +Digital