Secció recomanada per

NOVETATS

Arriba el mòbil Samsung A80 amb triple càmera giratòria

Permet a l'usuari gravar seqüències de forma contínua, sense importar si s'ha gravat amb la càmera davantera o posterior

El dispositiu, amb una capacitat interna de 128 gigues, surt al mercat per un preu recomanat de 669 euros

galaxy-a80

galaxy-a80

1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Samsung acaba d’anunciar la disponibilitat del Galaxy A80, un dispositiu que segons la mateixa firma encaixa en consumidors de la Generació Z, és a dir, està pensat especialment per als que consumeixen i retransmeten contingut en directe. Per a aquest públic ofereix innovacions com la primera càmera triple reversible de Samsung i una nova pantalla infinita, en una plataforma segura. 

“Galaxy A80 es crea per a un món on els nadius digitals estan capturant, compartint i connectant-se a tota hora”, declara Celestino García, vicepresident corporatiu i responsable de vendes de Samsung Espanya. “Les últimes innovacions en càmera, disseny i rendiment brinden una nova experiència mòbil que s’adapta a les necessitats de la generació actual: sempre connectada”.

Sistema de càmeres

El model A80 incorpora una càmera triple reversible que proporciona la mateixa lent davantera i posterior, perquè no variï la qualitat de vídeos i imatges. Permet a l’usuari gravar seqüències de forma contínua, sense importar si s’ha gravat amb la càmera davantera o posterior.

La càmera principal és de 48MP, i permet fer fotos nítides independentment de si és de dia o de nit. La lent gran angular de 123 graus pot gravar i compartir un vídeo al moment.

Equipat amb una càmera de profunditat 3D, que afegeix el mode Live Focus Video per crear clips de pel·lícula de manera automàtica. El mode Super Steady Video redueix els cops o sotracs per a vídeos d’acció a nivell professional.

Nova pantalla infinita

L’A80 presenta la pantalla New Infinity, un plafó expansiu de 6,7 polzades de vora a vora, amb tecnologia FHD+ súper AMOLED. Amb una relació de visualització de 20:9, permet participar en continguts multimèdia. Dotat amb Dolby Atmos, l’experiència audiovisual es veu millorada amb auriculars o altaveus Bluetooth.

Aspectes de seguretat

Notícies relacionades

Integra Samsung Knox, la plataforma de seguretat de la marca dissenyada per protegir des delchipset al software. Juntament amb Samsung Pass, es configura un esquema de seguretat per accedir en exclusivitat a les aplicacions i els llocs web a través del sensor d’empremtes dactilars.

Disseny i preu 

Està disponible en tres colors: Angel Gold, Ghost White i Phantom Black. Les opcions Angel Gold i Ghost White venen amb tocs de rosa i blau, respectivament. L’equip costa 669 euros.

Temes:

Mòbils