Secció recomanada per

LLANÇAMENTS

Xiaomi inicia la comercialització del seu nou 'smartphone' Mi 9T

A la venda a partir d'avui, 17 de juny, inclou la plataforma Qualcomm Snapdragon 730, una triple càmera IA de 48 MP i una de posterior de vidre amb disseny hologràfic

xiaomi-mi-9t

xiaomi-mi-9t

3
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El nou Mi 9T de Xiaomi es pot adquirir ja al nostre mercat a un preu de 329 euros. Es tracta del nou barco insígnia de la companyia i compta amb la plataforma mòbil Qualcomm Snapdragon 730, pantalla completa de 6,39 polzades, càmera frontal pop-up i una càmera posterior triple de 48 megapíxels.

“Ara, amb Mi 9T, l’últim dispositiu a sumar-se a la família, reafirmem la nostra filosofia de posar la innovació a l’abast de cada consumidor, amb una selecció de productes innovadors i amb preus honestos”, assenyala Ou Wen, responsable de Xiaomi a Europa occidental.

Nou processador

Mi 9T compta amb la plataforma mòbil Qualcomm Snapdragon 730, que ofereix una millora del 35% en el rendiment de la CPU i del 10% en la GPU, mentre duplica el rendiment de la IA, en comparació amb el seu predecessor, Snapdragon 710. Això és possible gràcies al processador KryoTM 470 de vuit nuclis, basat en la tecnologia de 8 nm, que aporta més eficiència energètica, així com al motor intel·ligent IA de quarta generació, de més potència.

Experiència de joc

Incorpora el Game Turbo 2.0, que millora l’experiència mitjançant l’optimització de la resposta tàctil, la pantalla, el so, la xarxa i les trucades dins del joc. La freqüència de la resposta tàctil arriba als 180 Hz, mentre que els temps de resposta es redueixen a uns 70 mil·lisegons.

Pantalla AMOLED

Amb una pantalla AMOLED de 6,39 polzades sense notch, Mi 9T admet el mode de lectura, el mode llum solar 2.0 i l’optimització de l’escala de grisos en baixa brillantor, així com la tecnologia de protecció ocular de 256 escales.

S’ha de destacar que ha aconseguit la certificació de protecció ocular de llum blava baixa, que atorga l’Institut de Certificació i Proves VDE d’Alemanya.

A l’adoptar la solució de ‘selfie pop-up’, Mi 9T proporciona un efecte real de pantalla completa.

Disseny

Amb l’ús de la tecnologia nanohologràfica, el dispositiu presenta un disseny amb una corba posterior als quatre costats. La combinació del vidre 3D amb un marc estret aporta una sensació de comoditat. Integra un lector d’empremtes dactilars, i en destaca que la velocitat del reconeixement dactilar ha sigut optimitzada amb tecnologia dual de ‘hardware’ i ‘software’.

Sistema de càmeres

El model compta amb una configuració de triple càmera amb IA. La càmera principal és de 48 MP, que, amb el sensor Sony d’1/2" IMX 582 incorporat, permet capturar fotos en resolució alta. Per a retrats nocturns, integra un sensor que fa possible la unió de quatre píxels per formar-ne d’altres d’1.6 μm més grans.

A més de la càmera principal, de 48 MP, també disposa d’un objectiu gran angular de 13 MP amb un camp de visió de 124.8 graus, així com d’un teleobjectiu de 8 MP. Les opcions que ofereix la combinació d’aquests tres objectius brinden una experiència fotogràfica similar a la d’una càmera rèflex.

Té una càmera frontal emergent de 20MP amb una coberta de vidre de safir. Quan es troba al descobert, aporta diferents efectes d’il·luminació. L’anell lluminós en la part superior actua com a llum de notificació per als missatges d’entrada i l’estat de càrrega. Permet capturar autofotos grupals amb la funció panoràmica.

Autonomia

Amb una bateria de 4.000 mAh (amb fins a 18 W de càrrega), el nou ‘smartphone’ garanteix bon rendiment per a un dia intens. Per potenciar la capacitat del terminal, el model ofereix un mode d’estalvi d’energia amb IA, que ajusta automàticament la brillantor de la pantalla i activa el mode de suspensió durant la nit.

Valors afegits

Notícies relacionades

Mi 9T ofereix multifunció NFC, amb més velocitat de transacció en els pagaments, fins i tot en un 30%. En termes d’àudio, aporta nous altaveus per a reproduccions exigents. Conserva una presa d’auriculars de 3,5 mm i ha rebut la certificació Hi-Res Audio.

Preus i disponibilitat

Mi 9T està disponible en color negre i blau a un preu de 329 euros per al model de 6GB+64GB. El model de 6GB+128GB arribarà al mercat en les pròximes setmanes i tindrà un preu de 369 euros.

Temes:

Mòbils