Secció recomanada per

MERCAT DE TELEFONIA

Actualització de la gamma completa de terminals OnePlus

La companyia anuncia que tot el seu catàleg de terminals disposarà de les últimes funcionalitats desenvolupades per la marca

oneplus-7pro-el-ltimo-modelo-de-la-firma

oneplus-7pro-el-ltimo-modelo-de-la-firma

1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La firma OnePlus ha anunciat l’actualització i introducció de noves funcionalitats als seus dispositius anteriors, ja que el més habitual és que els terminals les rebin per part d’Android durant dos anys i fins a tres en el cas de pedaços de seguretat.  Després del llançament del OnePlus 7 Pro, la companyia posarà al dia les seves terminals OnePlus 5, OnePlus 5T, OnePlus 6 i OnePlus 6T que rebran noves funcionalitats i incrementaran la seva seguretat.

Més possibilitats

Aquests dispositius actualitzaranFnatic Mode, la mode joc que incorpora capacitats perquè l’usuari obtingui una millor experiència de ‘gaming’. Els apassionats pels videojocs podran fer ajustaments al dispositiu per bloquejar notificacions i optimitzar la CPU. També arriba el zen Mode, una funció desenvolupada per OnePlus i pensada per a a moments en què l’usuari necessita temps per a si mateix. Limita la funcionalitat del dispositiu durant 20 minuts, temps en què només es poden fer trucades i fotografies. També actualitza la Screen Recorder, que resulta adequada per capturar el que es mostra a la pantalla, fins i tot durant ritmes ràpids de joc o per fer un tutorial de vídeo. Aquestes gravacions es poden interrompre i reprendre en qualsevol moment, i l’usuari pot afegir comentaris mitjançant la presa d’àudio del micròfon extern.

Notícies relacionades

Altres funcions que es posen al dia són la Quick reply in landscape, que permetrà obtenir una experiència òptima quan s’està disfrutant d’un videojoc o veient un vídeo; la RAM Boost, que  optimitza l’ús de la memòria RAM, gràcies que reconeix i memoritza, a través de l’ús, els hàbits de l’usuari i també DC dimming, una funció alternativa que permet ajustar la brillantor i reduir el parpelleig en nivells de poca lluminositat. Estarà disponible, en primer lloc, en les versions Beta del OnePlus 6 i OnePlus 6T i posteriorment s’avaluarà la possibilitat d’incloure-la en el Plus 5 i en el OnePlus 5T.

També es pot destacar que també abastarà aquests terminals el sistema operatiu Android Q

Temes:

Mòbils