Secció recomanada per

A LA VENDA DEMÀ

GoPro llança una edició limitada de la càmera Hero7 en color blanc

El dispositiu estarà disponible al mercat a partir de demà, 2 de març, a un preu de 430 euros

gopro

gopro

1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

L’edició limitada de la càmera GoPro Hero7 Black en color blanc estarà disponible des de demà, 2 de març. La marca llança per primera vegada la seva càmera insígnia en un color especial, que disposarà de totes les funcionalitats de la Hero7 Black .

GoPro va establir un nou estàndard quant a estabilització de vídeo gràcies a HyperSmooth, que elimina els vídeos moguts i aporta avantatges tècnics com el sistema de processat d’imatges TimeWarp, que transforma les activitats més llargues en aventures per compartir, i SuperPhoto, que analitza una escena per capturar automàticament les millors fotos. També és la primera GoPro que permet transmetre en directe per Facebook i YouTube.

Accessoris

GoPro s’ha aliat amb l’atleta Valentino Rossi per crear una funda amb corretja groga neó adornada amb el número de carrera de Rossi, el 46. Aquest accessori s’uneix a la gamma de fundes de silicona i corretja disponibles en color blau, blanc, vermell, negre i rosa. La funda i la corretja de Rossi tindrà un preu aproximat de 20 euros .

Notícies relacionades

Un altre servei en vigència és el d’emmagatzemament al núvol per guardar les fotos i els vídeos realitzats. 

El preu de la nova càmera és d’uns 430 euros.