04 juny 2020

Anar al contingut

INNOVACIONS

Arriba al nostre mercat la tassa amb control intel·ligent de temperatura

El producte manté les begudes calentes a una temperatura precisa i constant, gràcies a una aplicació mòbil

Pilar Enériz

Arriba al nostre mercat la tassa amb control intel·ligent de temperatura

Acaba d’arribar al nostre mercat la tassa amb control de temperatura que fabrica la firma Ember, en versions estàndard i de viatge. Incorpora una tecnologia tèrmica patentada que aconsegueix mantenir les begudes calentes a una temperatura exacta, cosa que permet, segons l’opinió de la firma, revolucionar l’experiència de prendre cafè o te, millorar-ne el gust, i prolongar el plaer de disfrutar de les begudes calentes seleccionant la temperatura de consum a mida de l’usuari, amb precisió (entre 50°C i 62,5°C). 

Les tasses, que tenen un preu de 100 euros, es connecten a l’aplicació gratuïta Ember per seleccionar la temperatura de consum, rebre notificacions quan s’assoleix aquesta temperatura, controlar el consum de cafeïna, guardar ajustaments predefinits per a les begudes calentes, i programar un temporitzador per al te, entre altres funcionalitats.

El producte ha sigut desenvolupat per Clay Alexander, fundador i conseller delegat d’Ember, que es declara consumidor obsessiu de te i cafè i buscava un producte capaç d’assegurar el plaer des del primer xarrup fins a l’últim.

La tassa de viatge, que costa 180 euros,  és capaç de mantenir les begudes a la temperatura desitjada durant unes dues hores o, si s’utilitza amb el posavasos de càrrega inclòs, durant tot el dia.

Es distribueixen a les botigues d’Apple i a la web de la companyia.