INNOVACIONS
Arriba al nostre mercat la tassa amb control intel·ligent de temperatura
El producte manté les begudes calentes a una temperatura precisa i constant, gràcies a una aplicació mòbil
 
	ember
Acaba d’arribar al nostre mercat la tassa amb control de temperatura que fabrica la firma Ember, en versions estàndard i de viatge. Incorpora una tecnologia tèrmica patentada que aconsegueix mantenir les begudes calentes a una temperatura exacta, cosa que permet, segons l’opinió de la firma, revolucionar l’experiència de prendre cafè o te, millorar-ne el gust, i prolongar el plaer de disfrutar de les begudes calentes seleccionant la temperatura de consum a mida de l’usuari, amb precisió (entre 50°C i 62,5°C).
Les tasses, que tenen un preu de 100 euros, es connecten a l’aplicació gratuïta Ember per seleccionar la temperatura de consum, rebre notificacions quan s’assoleix aquesta temperatura, controlar el consum de cafeïna, guardar ajustaments predefinits per a les begudes calentes, i programar un temporitzador per al te, entre altres funcionalitats.
El producte ha sigut desenvolupat per Clay Alexander, fundador i conseller delegat d’Ember, que es declara consumidor obsessiu de te i cafè i buscava un producte capaç d’assegurar el plaer des del primer xarrup fins a l’últim.
Notícies relacionadesLa tassa de viatge, que costa 180 euros, és capaç de mantenir les begudes a la temperatura desitjada durant unes dues hores o, si s’utilitza amb el posavasos de càrrega inclòs, durant tot el dia.
Es distribueixen a les botigues d’Apple i a laweb de la companyia.
- Pensions ¿Quan es cobra la paga doble de Nadal? Bones notícies per als jubilats
- La plaça de la Revolució recull els mobles
- Sistema sanitari Catalunya congela l'ampliació dels cribratges de càncer per falta de pressupostos i professionals
- Novetats de l’Agència de l’Habitatge La Generalitat introdueix canvis en la definició de gran tenidor de vivendes a Catalunya
- Sistema sanitari El càncer de còlon en homes de 20 a 29 anys augmenta un 14% a l’any a Espanya
- Avenç científic La creació d'un ronyó híbrid d'humà i porc obre un nou horitzó per als trasplantaments
- Hi haurà demanda civil El malson d’un propietari de Barcelona: «El meu inquilí ha aixecat parets i lloga habitacions per dies a turistes»
- Material de construcció Catalunya crea un ‘hub’ per construir edificis amb la fusta obtinguda després de la gestió forestal
- 'El segon cafè' de La 2Cat L’Editorial de Cristina Villanueva: Celebrem la vida
- Ruta Girona culmina les fires
 
			