Secció recomanada per

INNOVACIONS

Arriba al nostre mercat la tassa amb control intel·ligent de temperatura

El producte manté les begudes calentes a una temperatura precisa i constant, gràcies a una aplicació mòbil

ember

ember

1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Acaba d’arribar al nostre mercat la tassa amb control de temperatura que fabrica la firma Ember, en versions estàndard i de viatge. Incorpora una tecnologia tèrmica patentada que aconsegueix mantenir les begudes calentes a una temperatura exacta, cosa que permet, segons l’opinió de la firma, revolucionar l’experiència de prendre cafè o te, millorar-ne el gust, i prolongar el plaer de disfrutar de les begudes calentes seleccionant la temperatura de consum a mida de l’usuari, amb precisió (entre 50°C i 62,5°C). 

Les tasses, que tenen un preu de 100 euros, es connecten a l’aplicació gratuïta Ember per seleccionar la temperatura de consum, rebre notificacions quan s’assoleix aquesta temperatura, controlar el consum de cafeïna, guardar ajustaments predefinits per a les begudes calentes, i programar un temporitzador per al te, entre altres funcionalitats.

El producte ha sigut desenvolupat per Clay Alexander, fundador i conseller delegat d’Ember, que es declara consumidor obsessiu de te i cafè i buscava un producte capaç d’assegurar el plaer des del primer xarrup fins a l’últim.

Notícies relacionades

La tassa de viatge, que costa 180 euros,  és capaç de mantenir les begudes a la temperatura desitjada durant unes dues hores o, si s’utilitza amb el posavasos de càrrega inclòs, durant tot el dia.

Es distribueixen a les botigues d’Apple i a laweb de la companyia.