Secció recomanada per

NOUS PRODUCTES

Nova gamma d'altaveus resistents i flotants d'Ultimate Ears

Els dos nous models inclouen millores en la reproducció sonora i en la comoditat d'ús. L''app' de control presenta noves funcions

megaboom

megaboom

1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Ultimate Ears acaba de presentar una nova generació d’altaveus portàtils que compten amb resistència a l’aigua. Es tracta dels models Boom 3 i Megaboom que han sigut redissenyats amb teixits de color bitò. Els nous equips són resistents a les caigudes i ofereixen un millor rendiment.

La tercera generació dels dos dispositius inclou un nou Magic Button, situat a la part superior, que aporta les funcions de reproduir, interrompre i canviar de cançó directament sense necessitat d’utilitzar el telèfon mòbil. Milloren l’equilibri de so, pel que poden escoltar-se en 360º. 

 Inclouen una nova classificació IP6 de resistència a l’aigua, a caigudes, i a la pols. Una dada interessant és que han sigut fabricats amb materials flotants per evitar que es perdin en cas de caiguda accidental al mar o a la piscina.

L’aplicació mòbil redissenyada per Ultimate Ears iOS, permet accedir més facilmente al catàleg completd’Apple Music  que ja compta amb més 45 milions de cançons, a més de a totes les seves llistes de reproducció favorites.

Aquests models tenen un preu de 155 euros (Boom 3) i 209 euros el Megaboom. 

Més novetats

Amb marca Logitech es llança el teclat tot en un model K600 TV, especialment desenvolupat per gestionar la TV intel·ligent (smartTV) i poder navegar entre menús i pàgines web, seleccionar continguts i controlar les aplicacions. Inclou touchpad i D-pad, amb els quals és possible desplaçar-se sense restriccions al llarg de la tele; D’altra banda, les tecles, silencioses, faciliten les cerques.

Amb un disseny lleuger i corb, l’equip aporta una connexió fiable, sense caigudes, i amb un rang sense fil de 15 m i fins a 12 mesos de bateria.

Notícies relacionades

El teclat també compta amb Easy-Switch TM, per personalitzar l’entreteniment des de múltiples fonts: televisor, mòbil o tauleta.

El K600 és compatible amb models SmartTV seleccionats de Samsung, LG, Sony Bravia i Philips, així com Windows PCs, Mac i dispositius mòbils iOS i Android. Es comercialitza a un preu d’uns 80 euros.