Secció recomanada per

MÒBILS ESPECIALS

La companyia Blackview anuncia l''smartphone' reforçat BV9500 Pro per uns 320 euros

El model es caracteritza per la seva resistència en exteriors i per una bateria que aguanta més d'una setmana sense necessitat de recàrrega

Integra la funció de Walkie-Talkie, que el desvincula de la necessitat de disposar de cobertura telefònica per utilitzar-lo en aventures

blackview-bv9500-pro

blackview-bv9500-pro

1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Els telèfons reforçats són cada vegada més populars i els seus valors afegits s’estan incrementant, sense que els preus es moguin a l’alça, en excés.

La companyia xinesa Blackview és una de les que ofereix una gamma més significativa i reconeguda d’aquest producte. En l’actualitat acabad’anunciar el model BV9500 Pro, un terminal d’alta resistència que integra una bateria de 10000 mAh, que permet una autonomia superior a 7 dies.

 El Blackview BV9500 Pro combina metall amb plàstic per fer-lo resistent als cops, compta amb la certificació IP68 i certificació IP69K, cosa que el fa resistent a l’aigua i pols, a més de ser submergible. També ha aconseguit la certificació MIL- STD- 810G, que en garanteix una durabilitat de grau militar.

Té un processador de vuit nuclis de MediaTek, que treballa a 2,5 GHz, amb 6 GB de memòria RAM i de 128 GB d’emmagatzemament, característiques pròpies de la gamma alta.

Compta amb una càmera frontal de 13 megapíxels i dues càmeres a la part posterior de 16 i 0,3 megapíxels.

Notícies relacionades

El sistema operatiu és Android 8.1 Oreo i la seva pantalla és de 5,7 polzades, en format 18:9, amb resolució FullHD+ (2.160 x 1.080 píxels). De la protecció s’encarrega un vidre Corning Gorilla Glass 5 muntat sobre un xassís d’alumini aeroespacial que suporta tota mena de cops.

Té uns valors afegits importants, com que la bateria és de càrrega sense fil i que compta amb funció de Walkie-Talkie, que el desvinculen de la necessitat de tenir cobertura telefònica per mantenir la comunicació, i el converteix en un dispositiu adequat per a esportistes. Pot establir comunicació mitjançant ràdio a distàncies que oscil·len entre els 4 i 10 km al nivell del mar i entre 1 i 5 km en àrees urbanes.