Secció recomanada per

ORDINADORS PERSONALS

Xiaomi anuncia el llançament del seu últim portàtil Mi Laptop Air 13,3"

L'equip està a la venda per 899 euros a les botigues autoritzades Mi Stores, a la botiga electrònica Mi.com i a PcComponentes

xiaomi

xiaomi

2
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El fabricant Xiaomi posa avui a la venda al nostre mercat el seu nou model d’ordinador personal Mi Laptop Air 13,3”,caracteritzat pel seu poc pes (menys d’1,5 kg), per incorporar una targeta gràfica dedicada i un disc dur SSD expandible, que resol algun dels inconvenients habituals dels ultraportàtils tradicionals.

Estètica minimalista

El meu Laptop Air 13,3” compta amb un cobertura completa de metall gris fosc, amb un gruix de 14,8 mm i un pes d’1,3 kg.  No té cap logotip visible al xassís extern, per la qual cosa permet la seva personalització.

La pantalla HD és de vidre Gorilla laminat de 13,3 polzades amb bisells molt fins (5,59 mm), cosa que fa destacar el seu aspecte prèmium.

El teclat retroil·luminat amb tecles negres fa que sigui fàcil de llegir en ambients amb poca llum.

Òptim rendiment

L’interior del Mi Laptop Air 13,3” consta d’un equip format per l’última generació del xip CPU Intel Kaby Lake Refresh Core i5-8250U, un processador quad-core de 3.3.4GHz, així com 8GB DRR4 RAM, gràcies al qual ofereix una òptima experiència operativa fins i tot per a tasques pesades com l’edició de fotos i la reproducció de vídeos.

Incorpora una targeta gràfica dedicada: la GPU NVIDIA MX150 amb memòria de vídeo GDDR5 de 2GB, una cosa poc comuna en aquesta categoria de portàtils. Gràcies a l’esmentada targeta i al sistema de refrigeració, amb un ventilador ultraprim i una tuberia de coure per dissipar la calor, és possible disfrutar dels últims jocs sense problemes.

Inclou una SSD PCle de 256GB. Les unitats SSD de PCle són fins i tot tres vegades més ràpides que les unitats SATA normals utilitzades als portàtils. També hi ha una ranura SSD ampliable per si es necessita emmagatzemament addicional.

Desbloqueig per empremta dactilar

Preinstal·lat amb Windows 10 Home, el Mi Laptop Air 13,3" utilitza una pantalla tàctil de precisió (110 x 67 mm). La superfície de vidre permet un control precís del cursor i admet gestos multitàctils, com desplaçar-se, acostar-se i alternar entre programes.

A la cantonada superior dreta del plafó tàctil hi ha un escàner d’empremtes digitals integrat per al desbloqueig ràpid de l’ordinador.

Sistema d’àudio

El model compta amb dos altaveus personalitzats desenvolupats pel fabricant professional AKG que funcionen a 2Wx2. El sistema es veu reforçat per la tecnologia Dolby Audio Premium Surround Sound, que reprodueix el so embolcallant del portàtil i els auriculars en àudio d’alta fidelitat de 24kHz i 48kHz.

Càrrega ràpida

Notícies relacionades

Amb una bateria de 40Wh, la bateria del Mi Laptop de 13,3" dura fins a 9,5 hores amb una càrrega. Gràcies al seu suport per a càrrega ràpida d’1C, es pot carregar al 50% en 30 minuts.

Preus

L’equip està disponible des de finals d’aquest mes de juny per 899 euros a les botigues autoritzades Mi Stores. Es vendrà també a l’‘e-shop’ Mi.com i a PcComponentes.