Secció recomanada per

NOVETATS EN TERMINALS

El Nexus 6P de Huawei per a Google arriba a Espanya

El dispositiu incorpora l'última versió d'Android, Marshmallow, i el seu preu recomanat és de 649 euros

El Nexus 6P.

El Nexus 6P.

1
Es llegeix en minuts
PILAR ENÉRIZ / BARCELONA

El Nexus 6P va ser presentat el mes d'octubre passat i accelera per estar disponible durant la campanya de Nadal Reis. L'empresa productora, Huawei, acaba de confirmar el llançament comercial del terminal a través de canals de distribució, pocs de moment: Media Markt, El Corte Inglés, Amazon, Carrefour i PC Componentes.

El Nexus 6P Incorpora Android 6.0 Marshmallow, l'última versió del sistema operatiu de Google. El preu de la versió negre grafit de 32GB és de 649 euros.

CARACTERÍSTIQUES

Té una pantalla de 5,7 polzades amb una alta densitat (518ppi), adequada per visionar jocs i arxius multimèdia. Integra altaveus frontals així com l'última versió del processador Qualcomm Snapdragon 810 v2.1, de vuit nuclis. La seva bateria, de 3450 mAh, li proporciona una autonomia d'un dia complet i el seu connector USB Tipus-C proporciona fins a set hores de bateria amb només deu minuts de càrrega.

Destaca una càmera multifunció que ofereix bons resultats en fotografia exterior, com en condicions de baixa lluminositat. Permet gravar en 4K i vídeos a càmera lenta amb una alta taxa d'imatges. Amb les millores realitzades en les aplicacions Google Camera i Google Photos, la qualitat de les fotos ha millorat significativament. Inclou una càmera frontal de 8 MP amb tecnologia HDR+ de Google, pensada per a 'selfies'.

Notícies relacionades

Nexus Imprint, el sensor d'empremtes dactilars, fa que el  dispositiu augmenti velocitat i seguretat. Situat a la part posterior per facilitar la seva subjecció, permet encendre i desbloquejar les aplicacions amb un toc. 

El seu preu recomanat és de 649 euros.