Secció recomanada per

NOVETATS

Twitter incorpora missatges privats en grup i captura instantània de vídeo

La xarxa social introdueix noves funcionalitats perquè els seus usuaris puguin tenir una experiència més completa

La captura de vídeo arriba a Twitter.

La captura de vídeo arriba a Twitter.
Els missatges privats en grup, una de les novetats de Twitter.

/

1
Es llegeix en minuts
RICARD CARDONA / BARCELONA

Casualitat o no, el dia que Facebook i Instagram han patit un caiguda mundialTwitter ha llançat dues importants novetats per als seus usuaris. La xarxa social de l'ocellet respon a les demandes de molts dels seus consumidors i llança la possibilitat d'enviar missatges directes entre grups de persones, així com de gravar i tuitejar vídeos de forma instantània.

Igual que amb qualsevol altra aplicació de missatgeria instantània, ara Twitter permetrà crear converses privades amb un grup concret d'usuaris. Això sí, amb un límit de 140 caràcters per missatge. 

En el moment que algú t'agregui a un grup, rebràs una notificació, de manera que estaràs al corrent immediatament dels grups en què estàs. A més, encara que es pot començar una conversa en grup amb algú a qui segueixis, no cal que tots els membres del grup se segueixin mútuament. 

EL VÍDEO ARRIBA A TWITTER

Una altra de les característiques més demanades pels tuiters era la possibilitat de gravar vídeos des de la mateixa aplicació. Això ja és possible, i la xarxa social fins i tot va un pas més enllà. Twitter permetrà, no solament capturar, sinó també editar els vídeos des de dins de l'aplicació. El reproductor serà propi i tindrà una durada màxima de 30 segons per vídeo.

Un dels primers tuiters famosos a fer ús d'aquesta nova funcionalitat ha estat l'actor Neil Patrick Harris ('Cómo conocí a vuestra madre'), que presentarà la gala dels premis Oscar 2015.

Notícies relacionades

 

Amb aquestes novetats, Twitter intentarà seguir creixent i recuperar la segona posició entre les xarxes socials amb més usuaris, després que Instagram li arrabassés el lloc, al darrere de la gran dominadora, Facebook