FALLADA A TOT EL MÓN

Les xarxes socials Facebook i Instagram "cauen" durant una hora i mitja

Els responsables no han donat explicació oficial de l'incident, que coincideix amb la gran nevada als EUA

L'etiqueta #Facebookdown és 'trending topic' a Twitter

La web de Facebook, durant la incidència, aquesta matinada.

La web de Facebook, durant la incidència, aquesta matinada.

1
Es llegeix en minuts

Les populars xarxes socials Facebook i Instagram han deixat de funcionar a nivell mundial durant una hora i mitja a partir de les 07.00 hores d'aquest dimarts sense que de moment hi hagi una explicació oficial a aquesta "caiguda". Portaveus de Facebook, que va adquirir Instagram el 2012, s'han limitat a explicar en un breu comunicat que estaven "treballant per recuperar la normalitat com més aviat millor".

La caiguda de Facebook ha impedit també l'ús d'aplicacions a les quals els usuaris accedeixen a través de la xarxa social, com Tinder (per a cites).

Notícies relacionades

Davant la caiguda de dos gegants com Facebook i Instagram, els usuaris han recorregut a Twitter per expressar la seva frustració i l'etiqueta #Facebookdown s'ha convertit en tema del moment tant als Estats Units com a Espanya.

Altres usuaris han lamentat la coincidència de la caiguda de les dues xarxes socials precisament amb un gran tempesta de neu al nord-est dels Estats Units que ha obligat milers de persones a sis Estats a quedar-se a casa.