Secció recomanada per

seguidor d'altura

Obama avisa a Twitter que no vol 'spoilers' de 'House of Cards'

El president dels EUA demana als seus 41 milions de fans a la xarxa social que no revelin detalls de la segona temporada de la sèrie de Kevin Spacey

Netflix estrena aquest divendres una nova tanda de 13 capítols sobre els maquiavèl·lics estratagemes de Francis Underwood

Kevin Spacey interpreta el maquiavèl·lic Francis Underwood. / periodico

1
Es llegeix en minuts

La segona temporada de 'House of Cards' debuta aquest divendres al complet a Netflix, un esdeveniment per als seguidors de la sèrie com el president nord-americà, Barack Obama, que ha demanat a Twitter que "per favor" ningú li revili el contingut de la trama.

L'inusual tuit amb el missatge "no spoilers" sobre 'House of Cards' va ser l'únic del dia que va sortir de la tònica política del compte d'Obama en aquesta xarxa social, una dada significativa de l'interès del líder nord-americà per aquest programa de ficció sobre les tripijocs del poder a Washington, que protagonitza Kevin Spacey.

Netflix estrena els nous 13 capítols de la segona temporada de l'exitosa sèrie sobre les intrigues de la Casa Blanca creada per David Fincher.

Possible 'cameo'

El desembre passat, en una trobada a la Casa Blanca amb el conseller delegat de Netfilx, Reed Hastings, el president va fer broma sobre la possibilitat que li poguessin entregar per endavant els episodis després que Hastings li oferís fer un 'cameo' en la sèrie que protagonitza Kevin Spacey.

Spacey encarna el maquiavèl·lic congressista Frank Underwood, que comença la segona entrega de 'House of Cards' com a vicepresident dels EUA, després d'un laboriós pla per pujar al càrrec relatat en la primera temporada.

"Aconsegueix que es facin moltes coses", va dir Obama d'Underwood l'any passat, "tant de bo les coses fossin tan despietadament eficaces", va afegir.

Guardons

'House of Cards' és una adaptació d'una sèrie (i llibre) britànica del mateix nom produïda pel director David Fincher ('La xarxa social'), entre altres, que va causar sensació el 2013, quan es va convertir en la primera sèrie d'internet a ser candidata a l'Emmy de millor drama de l'any.

Spacey i Robin Wright, que interpreta l'ambiciosa dona d'Underwood, van obtenir nominacions a aquests guardons. Un èxit que no va fer més que incrementar la seva popularitat.

Notícies relacionades

A més d'aquesta sèrie, Obama també s'ha declarat seguidor d'un altre títol de fama mundial: 'Breaking Bad'.

Petició del cap de la Casa Blanca a Twitter: