EMPRENEDORS

'Mirall', la revista que dóna veu a les persones anònimes

El projecte, impulsat per tres joves periodistes, ha iniciat una campanya a la xarxa social Nuuuki per aconseguir 15.000 euros

Presentació revista {’Mirall}’ / {periodico}

1
Es llegeix en minuts
LUANA VALLS / Barcelona

Actualment, hi ha una gran quantitat de mitjans de comunicació a través dels quals els ciutadans poden estar informats. Els mitjans tradicionals combinen els temes d'estricta actualitat amb les històries més personals, intemporals. Ara, tres joves periodistes emprenedors han posat en marxa'Mirall'Mirall, una revista que pretén centrar-se exclusivament a donar veu a persones anònimes.

El mirall de les persones 

"'Mirall' és una revista mensual en paper de caràcter social que vol explicar històries de persones anònimes en situacions excepcionals", explica el seu creadorJoan Solé. "Ens fascinen les persones anònimes que milloren el món però a qui no sempre s'hi dedica el temps suficient. Nosaltres volem canviar això", comenta Solé.

L'equip de la revista està format pels fundadors Joan Solé, Maria Wayra Ficapal iOriol Puig, a més d'un equip de redactors. Quant al contingut, a part d'aportar les històries de persones desconegudes públicament, també hi haurà dues seccions més, una de caràcter polític i una altra de cultural. "És un producte que no existeix aCatalunya, però del qual coneixem el seu potencial èxit a través de diferents referents mundials com'The New Yorker'The New Yorker", comenten els seus impulsors.

Un projecte de tots

Notícies relacionades

Perquè el projecte arribi a ser una realitat, l'equip de 'Mirall' ha iniciat una campanya a la xarxa social Nuuuki, queajuda joves emprenedors amb les seves iniciatives, per recaptar els diners necessaris. Per començar fan falta 15.000 euros que s'espera que provinguin tant de particulars com d'institucions, i que serviran per a la impressió i distribució de 6.000 exemplars, l'equivalent a 3 números, adaptació a la web, a dispositius mòbils i per a la promoció en suports físics i 'on line'. 

Professionals del món de la comunicació comRamón Pellicer,Xavi Coral oAlbert Sáez, han mostrat el seu suport la iniciativa a través d'un vídeo de presentació. De moment, la revista sols s'editarà en català però amb el temps i "en cas d'èxit, la revista podria tenir la seva versió per al mercat espanyol", asseguren.