Secció recomanada per

A PARTIR DEL 10 D'OCTUBRE A TOT EUROPA

Sony rebaixa 100 euros el preu de la Playstation 3 i en treu una versió barata

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Sony anunciarà demà una rebaixa de 100 euros en el preu de la Playstation 3 i un nou model, amb menys capacitat, que costa 200 euros menys que l'actual.

La companyia farà la rebaixa a tot Europa a partir del pròxim dia 10, després que aquest estiu fes una operació semblant als Estats Units.

Així, l'starter pack, amb dos jocs, Blu-Ray i un disc dur de 60Gb passarà a costar 499 euros, mentre que el model més senzill, amb disc dur de 40 Gb, es quedarà en 399 euros.

De cara a Nadal

Notícies relacionades

Sony s'acosta així als preus de la seva rival Xbox 360, que aquests dies ha vist augmentar les vendes per l'impuls del joc Halo 3. La Xbox més senzilla, sense disc dur ni reproductor HD DVD, es queda en 279 euros, mentre que amb el disc dur de 20 Gb en costa 349. Microsoft va llançar també recentment un model de 120 Gb a un preu de 449 euros.

La jugada de Sony arriba abans de la campanya de Nadal, el moment de l'any en què hi ha més consum tecnològic, i pretén impulsar les vendes de la màquina, que no han aconseguit els resultats esperats per la companyia.

Temes:

Sony PlayStation