Barcelona

Mor un motorista de 24 anys en un accident a la B-20, a l’altura de Cornellà

Per causes que s’estan investigant, la motocicleta ha sortit de la via i el conductor i únic ocupant ha resultat ferit crític i traslladat a l’hospital de Bellvitge

Mor un motorista de 24 anys en un accident a la B-20, a l’altura de Cornellà
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un motorista de 24 anys ha mort aquesta matinada en l’accident de trànsit que ha patit a la ronda B-20, al seu pas per Cornellà de Llobregat (Barcelona). El Servei Català de Trànsit ha informat que els serveis d’emergències han sigut avisats a les 03.56 hora d’aquest sinistre, que ha tingut lloc en el quilòmetre 3 de la B-20, en sentit Besòs.

Per causes que s’estan investigant, la motocicleta ha sortit de la via i el conductor i únic ocupant ha resultat ferit crític i traslladat a l’hospital de Bellvitge, on ha mort posteriorment.

Notícies relacionades

La víctima és el jove AP.C.P., de 24 anys i veí de la ciutat de Barcelona. En aquest accident han treballat tres patrulles dels Mossos i tres unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Amb la d’aquesta matinada són 56 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a les carreteres interurbanes de Catalunya, d’elles 16 motoristes.