Una baralla entre seguidors de futbol colombians deixa 31 detinguts a Madrid

Els arrestats són 25 homes i 6 dones que es van enfrontar amb diverses armes en el context d’un partit entre l’Atlético Nacional i el Millonarios

Una baralla entre seguidors de futbol colombians deixa 31 detinguts a Madrid
1
Es llegeix en minuts

La Policia Nacional ha detingut 31 persones –25 homes i 6 dones– que aquest diumenge, al barri madrileny d’Usera, van protagonitzar una baralla multitudinària amb tota mena d’armes entre seguidors de l’Atlético Nacional i el Millonarios, dos clubs de futbol que s’enfrontaven en la Lliga colombiana.

Seguidors dels dos clubs establerts a la capital espanyola es van reunir per veure el partit als voltants de l’avinguda d’Andalusia, on es va iniciar un enfrontament entre les dues aficions, segons ha informat aquest dilluns la Prefectura Superior de Policia de Madrid.

A l’arribar els agents, els implicats van emprendre la fugida tot i que van ser localitzats i detinguts als voltants.

Notícies relacionades

A més, la Policia va trobar amagades sota els cotxes i entre alguns arbustos tota mena d’armes blanques, llambordes, pedres i pals amb què s’havien agredit durant la baralla.

Finalment, 31 persones d’entre 20 i 41 anys, la majoria de nacionalitat colombiana, van ser detingudes acusades d’un delicte de baralla tumultuària.