Investigació oberta

Alliberada a Barcelona una dona retinguda per la seva cita de Tinder al negar-se a tenir sexe

  • La víctima va trucar per telèfon per denunciar que un home amb qui s’havia citat a través d’una aplicació l’havia tancat i amenaçat amb un ganivet

Alliberada a Barcelona una dona retinguda per la seva cita de Tinder al negar-se a tenir sexe

ACN

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Guàrdia Urbana de Barcelona va alliberar una jove que es trobava retinguda en contra de la seva voluntat per la seva cita de Tinder en un pis del barri de Porta, al districte de Nou Barris de Barcelona, el 29 d’octubre a la matinada.

La jove havia quedat amb un home, a través d’una aplicació de cites, i havia acceptat acompanyar-lo fins al seu domicili particular, ubicat al carrer de Manuel Sanchis i Guarner, al costat del complex esportiu de Can Dragó, a Barcelona.

Segons la seva versió dels fets, a l’arribar a casa de l’home que acabava de conèixer, aquest li va proposar mantenir relacions sexuals. Però ella el va rebutjar. Davant la seva negativa, l’home es va posar agressiu, i fins i tot va arribar a agredir-la físicament i a utilitzar un ganivet per intimidar-la. Després, la va deixar tancada al domicili i va marxar.

Va ser en aquell instant quan la víctima va trucar al 112 per demanar auxili. La seva trucada va ser atesa per una patrulla de la Guàrdia Urbana. A causa dels nervis, la dona havia indicat malament l’adreça, i va situar el domicili molt a prop d’on es trobava en realitat tot i que en un carrer equivocat: l’avinguda de Rio de Janeiro.

La víctima va poder reparar l’error, ja que a través d’una de les finestres del domicili va poder divisar la patrulla que havia vingut a auxiliar-la, sortir al balcó i cridar la seva atenció.

Notícies relacionades

Els agents van anar al domicili però, ja que el presumpte agressor havia tancat amb clau, ni ells ni la dona des de l’interior van poder obrir la porta. Quan els Bombers de Barcelona van arribar al lloc, alertats pels policies municipals, i estaven a punt de forçar la porta, es va presentar l’home, que va obrir la porta i va deixar sortir la dona, que va ser traslladada a l’hospital pels agents.

La Guàrdia Urbana ha obert diligències contra el presumpte autor dels fets per un delicte de retenció il·legal i agressió sexual però han sigut els Mossos d’Esquadra que s’han fet càrrec de la investigació.