Investigació en marxa

Detingut un dels implicats en la baralla mortal davant la discoteca del Paral·lel a Barcelona

  • La investigació es manté oberta i s’esperen noves detencions de més joves que van participar d’una baralla amb armes blanques

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sánchez
Guillem Sánchez

Periodista

Especialista en Successos, tribunals, assumptes policials i de cossos d'emergències

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Els Mossos d’Esquadra van arrestar dilluns passat un jove de 19 anys implicat en la baralla en la qual va resultar mortalment apunyalat un altre jove a la matinada de diumenge passat a la discoteca Brisas de Barcelona. Segons les fonts consultades per EL PERIÓDICO, els investigadors creuen que va participar en la baralla però desconeixen si es tracta de l’autor material de les ganivetades que van acabar amb la vida de la víctima. La investigació segueix oberta i s’esperen més detencions perquè es va tractar d’un enfrontament tumultuari en el qual alguns dels sospitosos tenien armes blanques i d’altres, també alguna dona, es van afegir a la contesa clavant cops i puntades de peu.

Els fets van tenir lloc a la matinada de diumenge passat, 30 d’octubre, quan diversos clients que sortien de la discoteca Brisas es van embrancar en una baralla en la qual van acabar greument ferits, per arma blanca, dos joves. Un va morir sobre la vorera i l’altre va poder ser traslladat a un hospital per una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Notícies relacionades

La Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de la policia catalana es va fer càrrec d’unes indagacions que han comptat amb la col·laboració de la discoteca implicada, que ha entregat les cintes de les càmeres de seguretat. I 24 hores més tard, els agents a càrrec de la investigació ja han pogut contactar amb un dels joves implicats. El sospitós, tan jove com la víctima i el ferit greu, va ser arrestat aquest dilluns per la policia catalana tot i que segons les fonts policials consultades no està clar el grau de participació que va tenir en la baralla. En un vídeo que testimonis de l’enfrontament van captar s’aprecia que van ser diverses les persones que van acabar colpejant el jove que va resultar ferit greu.

Les dues víctimes no eren clientes de la discoteca, d’ambient llatí. La baralla es va desencadenar quan el grup de joves van sortir de l’establiment d’oci nocturn, que ja ha sigut escenari de discussions i baralles en el passat, per a desesperació veïnal.