Cop a la venda de droga a la zona d’oci de Salou

Els Mossos han detingut dues persones, una d’elles responsable de subministrar la droga als venedors finals

1
Es llegeix en minuts
ACN

Agents dels Mossos i de la de Policia Local de Salou han detingut dos homes, de 42 i 40 anys, com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues.

La investigació es va portar a terme a partir dels diversos dispositius conjunts de seguretat ciutadana per prevenir el tràfic de drogues al detall a la via pública, principalment en zones d’oci de Salou, que incrementen el nombre de visitants durant l’estiu.

Arran d’això, la unitat d’investigació va poder determinar que darrere dels venedors finals hi havia un punt de distribució liderat per un individu amb antecedents policials per tràfic de drogues.

Segons informen fonts policials, es dona el cas que aquest investigat prenia moltes mesures per evitar l’acció policial i disposava de la presència constant de persones encarregades de detectar policies.

Robatoris a turistes

Amb autorització judicial, a primera hora de dijous es va portar a terme una entrada i registre al pis del principal investigat. Els agents van detenir l’home, de 42 anys, i van localitzar 10 grams de cocaïna preparats en dosis, uns 50 grams de marihuana preparada per a la venda a detall, diverses peces d’haixix, 800 euros en efectiu, un mòbil sostret i documentació robada a un turista estranger –que ja li ha sigut retornada.

En el moment de l’entrada al domicili hi havia dos compradors consumint a l’interior i durant el temps que va durar el registre hi van arribar diverses persones més per adquirir droga.

Notícies relacionades

Posteriorment, els Mossos es van desplaçar al barri de Bonavista de Tarragona, on van fer una segona detenció. En aquest cas, es tractava d’un home de 40 anys que col·laborava i participava del delicte de tràfic de drogues fent tasques d’enllaç amb els venedors finals de la droga al carrer.

Els dos detinguts han passat aquest divendres a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona.