Barcelona

Mor el motorista que va xocar contra un camió divendres a Sarrià

Aquest dissabte una conductora ha perdut el control del seu cotxe i ha atropellat tres vianants que no estan greus

 

Mor el motorista que va xocar contra un camió divendres a Sarrià

Jordi Cotrina

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un motorista de 48 anys ha mort aquest dissabte, 16 de juliol, a l’haver patit el dia anterior un accident de trànsit al districte de Sarrià – Sant Gervasi a l’impactar amb un camió.

 Els fets van succeir poc després de les 5 de la tarda en la confluència del carrer Balmes amb Madrazo i el motorista, en estat molt greu després de l’accident, va ser traslladat a l’Hospital Clínic, on finalment ha mort, segons ha informat l’ajuntament en un comunicat.

Notícies relacionades

 Amb aquesta víctima ja són 12 les persones que han mort en accidents a Barcelona aquest any, 11 de les quals són motoristes. De fet, el 91% dels morts per accidents de trànsit són motoristes.

Accident sense víctimes mortals

D’altra banda, aquest matí una conductora ha perdut el control del vehicle i ha atropellat tres persones a Barcelona. Els fets han tingut lloc a la 1.45 de la tarda a l’encreuament entre el carrer Pelai i la Rambla. Les tres persones anaven per la vorera. Un dels afectats ha sigut traslladat a l’Hospital de Sant Pau a causa d’un politraumatisme, una altra ha sigut traslladada a un CUAP per lesions lleus i la tercera ha sigut atesa al lloc, sense necessitat d’atenció mèdica.