Balears

Vídeo | Primera mort per ‘balconing’ a Mallorca el 2022: un britànic mor al caure d’un setè pis a Magaluf

Les assistències sanitàries no han pogut fer res per salvar-li la vida

Vídeo | Primera mort per ‘balconing’ a Mallorca el 2022: un britànic mor al caure d’un setè pis a Magaluf
1
Es llegeix en minuts

Primer mort per ‘balconing’ a Mallorca el 2022. Un turista britànic de 34 anys ha mort aquest dijous al matí després de precipitar-se des d’un setè pis d’un hotel a Magaluf. La mort s’ha produït en l’acte i les assistències sanitàries no han pogut fer res per salvar-li la vida.

El tràgic succés, gravat en vídeo, ha ocorregut sobre dos quarts de nou del matí en una setena planta de l’hotel South Beach, situat al número 1 del carrer del Notari Alemany de Magaluf. Alguns testimonis han advertit «un comportament estrany» d’un turista britànic al balcó de l’establiment hoteler. Al cap de poc temps s’ha precipitat al buit.

Notícies relacionades

Després d’avisar els serveis d’emergència, s’ha activat immediatament un dispositiu especial. Les assistències sanitàries de l’Ib-salut hi han acudit a bord d’una UVI mòbil. Però no han pogut fer res per salvar-lo. També hi han acudit agents de la Policia Local de Calvià i de la Guàrdia Civil. Aquests últims, a través de la Policia Judicial del Cos, han obert una investigació per aclarir els fets. També s’han mobilitzat els Bombers de Mallorca per si era necessària la seva intervenció per recuperar el cos.

L’òbit ha sigut comunicat al jutjat de guàrdia perquè ordenés l’aixecament del cadàver. El cos ha sigut traslladat a l’Institut de Medicina Legal per fer-li l’autòpsia.