Brutal assassinat d’un pedòfil a la presó: li tallen els genitals, se’ls fiquen a la boca i li arrenquen el cor

  • La policia brasilera identifica els tres implicats en l’homicidi de l’altre reu, a presó per haver violat la seva fillastra de 5 anys

Brutal assassinat d’un pedòfil a la presó: li tallen els genitals, se’ls fiquen a la boca i li arrenquen el cor
1
Es llegeix en minuts

Un pres de la presó de Peco, situada a la localitat brasilera de Cruzeiro do Oeste, ha sigut brutalment assassinat a la seva cel·la. Segons han informat diversos mitjans de comunicació brasilers, el mort es deia Alex Sandro de Souza Mota, tenia 30 anys i estava complint condemna a la presó per haver violat la seva fillastra de tan sols 5 anys.

Segons informa el rotatiu ‘Daily Star’, Alex Sandro de Souza Mota va ser trobat mort a la seva cel·la amb el penis tallat i col·locat dins de la seva boca.

A més, els autors de l’assassinat li van tallar el cor i l’hi van extreure. L’òrgan vital va ser trobat per les autoritats policials al cubell de les escombraries.

Apunyalat al coll

L’home va ser apunyalat al coll amb un raspall de dents afilat que va ser trobat al costat del cos sense vida.

La policia brasilera ha identificat els tres presos implicats en l’homicidi. Els detinguts tenen entre 22 i 31 anys. Un va apunyalar el pres i els altres dos van mutilar el cos.

Per la seva banda, el portaveu de l’equip de Policia que està investigant l’assassinat ha declarat als mitjans de comunicació que, després dels interrogatoris, un dels presos va confessar que va cometre el crim perquè havia de fer cas a les «veus del seu cap».

Talls

Notícies relacionades

«A la cel·la de Peco, un dels detinguts va assestar el primer cop al coll de la víctima, va acabar provocant una hemorràgia i es va adonar que possiblement havia matat la víctima. Després d’això, va estirar la víctima en un llit i va començar a fer alguns talls per extreure el cor i també li va treure el penis, i el va posar a la boca de la víctima», relata Izaías Cordeiro de Lima, responsable de la investigació.

«Segons el pres, va escoltar veus que li deien com havia de procedir i on tallar», va comentar als mitjans de comunicació brasilers el portaveu de la Policia.