Detingut el porter d'un bar per un homicidi a Figueres

Agressor i víctima es van embolicar en una baralla quan el primer li va negar l'entrada al local pel seu estat d'embriaguesa

zentauroepp18816707 nac113  figueres  girona   04 04 2012    los mossos d esquad191205200355

zentauroepp18816707 nac113 figueres girona 04 04 2012 los mossos d esquad191205200355 / Robin Townsend

1
Es llegeix en minuts
Agencias

Els Mossos d’Esquadra han detingut el porter del bar musical El Toc de Figueres (Girona) per la seva presumpta relació amb la mort ahir a la nit d’un home a qui es va enfrontar a la porta del local, després que aquest li tirés un got a la cara quan no el va deixar entrar perquè estava borratxo.

El detingut és un veí de Girona de 29 anys d’edat i nacionalitat espanyola, segons han indicat a Efe fonts pròximes a la investigació.

Segons les primeres indagacions, poc abans de les quatre del matí la víctima de 52 anys, nacionalitat espanyola i resident a Avinyonet de Puigventós (Girona), va intentar accedir a l’establiment però el porter l’hi va impedir pel seu estat d’evident embriaguesa.

Davant d’aquesta negativa, presumptament i segons testimonis directes, la víctima hauria agafat un got de vidre i l’hauria llançat a la cara del vigilant de seguretat, que li va assestar un o diversos cops de puny. L’agredit va caure al terra fulminat.

Notícies relacionades

Els Mossos van rebre l’alerta cap a les quatre del matí i quan van arribar al local van trobar l’home inconscient a terra. L’ambulància del sistema d’emergències mèdiques (SEM) el va traslladar a l’Hospital Josep Trueta de Girona on aquest diumenge ha mort cap a les 09.15 hores.

A instàncies dels agents de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de Girona, el sospitós s’ha presentat aquesta tarda amb el seu advocat a comissaria i després d’acollir-se al seu dret a no declarar davant de la policia catalana ha quedat detingut com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi imprudent. S’ha fet càrrec del cas el Jutjat d’Instrucció número 2 de Figueres, en funcions de guàrdia.