RADICALS D'ESQUERRES

Detinguts dos joves per la brutal agressió a una noia a Múrcia

La víctima, de 19 anys, va ser assaltada segons sembla per motius ideològics

La Policia Nacional ha detingut dos joves, de 18 i 21 anys. / periodico

1
Es llegeix en minuts

Dos joves de 18 i 21 anys han sigut detinguts per la policia i tres més han sigut identificats com a suposats autors de dos delictes de lesions i contra els drets fonamentals i les llibertats públiques per l'agressió dissabte a la matinada d'una noia a Múrcia.

Un portaveu policial ha informat que la noia, de 19 anys, va patir ferides al cap i l'abdomen causades per un grup de joves, segons sembla radicals d'esquerres que haurien assaltat la víctima per motius ideològics, cosa que agreujaria en si el mateix delicte de lesions.

Es dona el cas que l'agressió ha sigut gravada per un testimoni dels fets i el vídeo és analitzat per la Policia Científica per esbrinar la identitat d'altres joves participants en l'assalt a la noia a les portes d'un conegut local de copes de Múrcia.

Notícies relacionades

Els fets van passar poc després de la mitjanit quan els agressors van clavar puntades de peu i cops de puny a la noia, i posteriorment van fugir.

Una vegada que la policia prengui declaració a la víctima serà quan prestaran declaració els detinguts i els identificats.