Un home agredeix una dona i llança per la finestra una nena d'un any a Vitòria

Els fets han passat aquest matí en un pis de Vitòria

1
Es llegeix en minuts

Un home ha agredit presumptament una dona i ha llançat per la finestra la filla d'aquesta, una nena d'un any i mig, des d'un pis de Vitòria. L'agressor, que també ha resultat ferit durant una baralla amb aquesta dona, ha sigut detingut com a presumpte autor d'un intent d'homicidi. De moment es desconeix la relació que tenien.

Els fets s'han produït cap a les 3.40 hores d'aquesta matinada en una vivenda situada en el primer pis del número 14 del carrer Libertad de la capital alabesa, al centre de Vitòria, on l'home i la dona han iniciat una discussió.

Durant la baralla l'home, segons sembla, ha tirat per la finestra que dóna al carrer la filla d'aquesta dona, que té un any i mig, encara que en un primer moment s'havia informat que en tenia quatre.

A més, la parella s'ha agredit mútuament, per la qual cosa tots dos han patit diferents lesions, que segons sembla no revesteixen gravetat.

La nena ha patit ferides més greus com a conseqüència de l'impacte al caure des de la finestra al carrer.

De moment l'Ertzaintza desconeix la relació que mantenia aquesta parella, ja que no se sap si la d'aquesta nit ha sigut una trobada puntual o ja es coneixien amb anterioritat.

Notícies relacionades

Els tres ferits han sigut traslladats als hospitals de Txagorritxu i Santiago de Vitòria per ser atesos de les ferides que presenten.

La Policia basca continua amb la investigació d'aquest succés de violència masclista per determinar com han passat els fets.