UN ALTRE TRÀGIC ASSASSINAT

Un home estrangula la seva dona a Mallorca

Amb aquesta mort ja són sis les dones assassinades a Espanya aquest any víctimes de violència masclista

1
Es llegeix en minuts

Una dona anglesa de 49 anys ha mort aquest dissabte estrangulada pel seu marit, que ha trucat al Servei d'Emergències i ha confessat el delicte, segons han informat fonts del Servei d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU).

Els fets han passat al voltant de les 3.20 hores de la matinada. L'home, també de nacionalitat anglesa, ha sigut qui ha trucat a emergències dient que havia matat la seva dona.

Quan la Policia Local ha arribat al lloc, al carrer de Bella Vista de la Costa de la Calma (Calvià), s'ha trobat la dona en aturada cardiorespiratòria i ha iniciat la maniobra bàsica de reanimació.

Després, l'uvi mòbil ha continuat amb les tècniques de reanimació però la dona ha mort. Segons ha indicat el 061, la víctima presentava marques al coll que suggereixen que ha sigut estrangulada.

Notícies relacionades

Aquesta tràgica mort es produeix un dia després que aquest divendres, una altra dona, de 73 anys, va ser assassinada a València pel seu marit, que després es va suïcidar.

Amb aquest nou cas ja són sis les dones assassinades a Espanya des de començament d'any víctimes de la violència masclista, i un altre cas, el de Quintanar de la Orden (Toledo), està en investigació.