A Garrapinillos

Sis morts i sis ferits en l'explosió d'una pirotècnia a Saragossa

L'empresa, que ha explotat per causes que encara s'investiguen, ha quedat totalment arrasada

Vista aèria de l’explosió de la pirotècnia de Saragossa. / periodico

1
Es llegeix en minuts

Sis persones han mort i sis estan molt greus a conseqüència de l'explosió registrada aquest dilluns a l'empresa Pirotecnia Zaragozana, segons han informat fonts dels bombers.

Una de les víctimes ha mort quan la traslladaven a un centre hospitalari de Saragossa, segons ha assenyalat el cap mèdic dels bombers de Saragossa, Armando Cester, que ha precisat que ja no es busquen més persones desaparegudes. El nombre de ferits podria augmentar, ja que alguns han sigut traslladats a centres sanitaris en vehicles particulars.

Segons les mateixes fonts, les forces de seguretat desplaçades a la zona han ampliat el perímetre de seguretat de l'empresa, que té una plantilla de 43 persones, per la presència a la zona d'un camió que s'està cremant i que podria contenir material pirotècnic.

Notícies relacionades

Luis Miguel Roda, alcalde de Garrapinillos, on està ubicada l'empresa, ha dit que no té constància que s'hagin produït desperfectes a les vivendes d'aquest nucli de població, ubicat a 9 quilòmetres de la capital aragonesa.

L'empresa, que fa "bastant anys" que és a Garrapinillos, està allunyada de les vivendes per motius de seguretat, ha afegit, i per això l'explosió no ha afectat els immobles, encara que els veïns han sentit "un estrèpit molt fort" i estan espantats.