OPERACIÓ PARC 3

Presó provisional i sense fiança per a la mare dels tres nens de Jaén

Vanesa V.M. és l'única persona que ha passat a disposició judicial per aquest cas

1
Es llegeix en minuts

El magistrat titular del Jutjat d'Instrucció número 13 de Madrid, en funció de guàrdia de detinguts, ha acordat aquest dissabte la presó provisional comunicada i sense fiança de la mare dels tres nens desapareguts dimarts passat a la Carolina (Jaén) que finalment van ser localitzats aquest divendres en un pis del districte madrileny de Villaverde amb ella.

Així ho ha anunciat el Tribunal Superior de Justícia (TSJ) de Madrid, que ha informat que Vanesa V.M. és l'única persona que ha passat a disposició judicial per aquest cas. En concret, sobre ella pesa una imputació inicial de sostracció de menors.

Els tres menors --de tres, cinc i set anys i tutelats per l'Administració autonòmica-- van desaparèixer mentre estaven amb el seu pare en un parc. Finalment, van ser trobats en bon estat de salut en un domicili del barri madrileny de Villaverde amb la mare i una tia dels nens.

Aquest divendres el jutjat d'instrucció de La Carolina (Jaén) va ordenar l'ingrés en presó provisional comunicada i sense fiança del pare, Manuel M.M., de 47 anys, al ser considerat responsable d'un delicte de desaparició de menors.

L'OPERACIÓ, OBERTA

L'operació 'Parc 3', oberta per recuperar els tres menors que havien desaparegut per un pla orquestrat pels seus familiars, continua oberta, segons el delegat del Govern a Andalusia, Antonio Sanz.

Notícies relacionades

El magistrat del Jutjat d'Instrucció número 13 s'ha inhibit en el Jutjat d'Instrucció número 1 de La Carolina (Jaén), que és l'òrgan que coneix les actuacions.