Passió i presó

Ingressa a la presó una dona que robava homes que coneixia a les xarxes socials

  • Els Mossos d’Esquadra la van detenir el 28 de desembre com a autora de dos robatoris amb violència i un delicte d’estafa amb targetes bancàries.

1
Es llegeix en minuts

Els Mossos d’Esquadra han informat que una dona de 52 anys d’edat i de nacionalitat argentina ha ingressat a la presó per robar homes amb qui contactava a través de les xarxes socials. La policia catalana la va detenir el 28 de desembre com a presumpta autora de dos robatoris amb violència i un delicte d’estafa amb targetes bancàries.

La dona, que té diversos antecedents policials, sedava les víctimes introduint-los substàncies relaxants a la beguda, deixant-los en un estat de desorientació i aprofitant el moment per robar-los la cartera i efectes personals.

Segons apunta l’informe policial, la investigació va arrencar a principis de desembre del 2020 després que la policia catalana rebés la denúncia d’un home a qui havien robat després de tenir una cita amb una dona, a qui havia contactat per internet, en un hotel de Barcelona. Després de quedar amb ella a l’habitació li va preparar una copa de vi i ja no recordava res més perquè va perdre el coneixement. Al despertar-se i que li fessin una exploració mèdica, les anàlisis van detectar substàncies sedants i hipnòtiques.

Notícies relacionades

Pocs dies després, els Mossos d’Esquadra van rebre una altra denúncia d’un home que presentava similituds amb l’anterior. Una dona, a qui havia contactat a través de les xarxes socials, li va robar a casa després de concertar una cita. La descripció de la presumpta lladre va ser exactament la mateixa.

La policia va rastrejar les xarxes socials arran del testimoni dels dos denunciants i, després d’identificar la sospitosa, la van detenir el dia dels Sants Innocents. Ara, després de passar a disposició judicial, ja és a la presó.