A MÀLAGA

Investigats dos joves per conduir sense cinturó, bevent i insultant durant el confinament

Es van gravar en un vídeo que van difondre a les xarxes socials quan circulaven pels carrers de Mollina

cafres

cafres

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Guàrdia Civil investiga dos joves acusats de cometre diversos delictes quan conduïen a Mollina (Màlaga). Es tracta de delictes contra l’Administració Pública i delicte de desobediència, com anar amb cotxe bevent alcohol i sense cinturó. A més, aquests joves es van gravar en un vídeo, que després van difondre a les xarxes socials, proferint cometaris vexatoris a diverses administracions, com la Guàrdia Civil i Protecció Civil, mentre incomplien l’establert en el reial decret que regula els moviments de persones durant el període de l’estat d’alarma.

Notícies relacionades

La gravació es va fer el dia 25 de març, durant l’estat d’alarma. Els ocupants del vehicle circulaven per diversos carrers de la localitat de Mollina (Màlaga), sense fer ús del cinturó de seguretat i bevent alcohol.

Es tracta de dos veïns d’aquesta localitat. Estan sent investigats per delictes contra l’administració pública, delicte de desobediència, així com també se’ls ha denunciat per infraccions de la llei de seguretat viària per conducció temerària, circular sense fer ús del cinturó de seguretat. Així mateix, no tenien assegurança obligatòria del vehicle. Per tot això s’ha procedit a la immobilització i precinte del vehicle en el qual circulaven.

‘Coronavirus avui’

Subscriviu-vos a la nostra ‘newsletter’ per conèixer tota l’actualitat i informació pràctica sobre el desenvolupament de la pandèmia i les seves repercussions