VIOLÈNCIA MASCLISTA

Detingut un noi per tancar la seva nòvia en un 'zulo' "com a càstig"

La víctima va arribar a colpejar la policia perquè no detinguessin l'agressor

zentauroepp45218115 recurso para ilustrar un tema de un detenido180927111216

zentauroepp45218115 recurso para ilustrar un tema de un detenido180927111216

1
Es llegeix en minuts
Efe

La policia local d’O Porriño (Pontevedra) ha detingut un noi de 19 anys acusat de tancar la seva nòvia, de 20 anys, en una espècie de zulo a la seva vivendacom a "càstig", segons va relatar la noia, que també va ser detinguda per colpejar un agent.

Després de rebre l’avís d’un possible episodi de violència masclista en un domicili de la parròquia de Cans, al qual la policia feia un seguiment perquè allà hi anaven joves a comprar haixix, els agents es van entrevistar amb el detingut.

Aquest va dir que estava sol a casa, però els agents van localitzar la víctima dins d’un forat que només podia obrir-se des de fora. La noia va indicar que la seva parella la sol tancar allà com a "càstig".

Quan els agents van anar a detenir l’home, ella va intentar evitar-ho i va arribar a colpejar un d’ells, per la qual cosa també va ser detinguda.

Notícies relacionades

Al domicili van ser trobades 10 dosis d’haixix preparades per a la venda al detall.

El Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 3 d’O Porriño ha decretat l’ingrés a presó del noi, i la llibertat amb càrrecs de la noia, amb l’obligació de compareixences setmanals.