Assetjament

Condemnat a 15 mesos de presó per trucar a la seva exnòvia 300 vegades en 7 dies

L'acusat també va rondar pel lloc de treball de la víctima

41657303 59

41657303 59

1
Es llegeix en minuts
Efe

El Jutjat Penal número 4 d’Oviedo ha condemnat a 15 mesos de presó per un delicte d’assetjament un home que vatelefonar a la seva exnòvia 300 vegades en una setmana, en algunes ocasions a altes hores de la matinada.

La sentència, contra la qual hi ha recurs d’apel·lació, també el condemna al pagament d’una indemnització de mil euros i li imposa la prohibició de comunicar-se o acostar-se a la víctima a menys de 200 metres durant tres anys.

La decisió relata que, després del cessament de la relació a finals del 2016, l’home va contactar o va intentar contactar amb la dona en nombroses ocasions “mitjançant insistents trucades, fins a un total de 300 vegades” entre l’1 de gener i el 7 de febrer del 2017.

Notícies relacionades

La sentència també considera provat que el processat “va rondar” pels voltants de l’establiment d’hostaleria que regentava la dona, i també de forma reiterada es va personar al domicili de la víctima “trucant insistentment a la porta de la seva vivenda perquè li obrís”.

El magistrat remarca que el comportament de l’acusat va obligar la dona a canviar les seves rutines per quedar-se a dormir a casa dels seus pares, ser acompanyada pel seu progenitor al treball i fins i tot tancar el seu negoci d’hostaleria.