la policia busca l'autor dels fets

Mor la noia de 17 anys apunyalada a Alcorcón (Madrid)

El pare assegura que la seva filla rebia amenaces de la nòvia del seu ex a través de WhatsApp

20181126 416218 sucesoalcorcon 1 1 / periodico

2
Es llegeix en minuts
Europa Press

Una noia de 17 anys ha mort aquest dilluns, a primera hora,  a l’hospital després d’haver rebut almenys una punyalada a l’abdomen a la localitatd’Alcorcón (Madrid), segons fonts policials. Els fets van tenir lloc diumenge poc després de les 22.00 hores a l’interior d’un local ubicat a la confluència del carrer de Desmonte amb el carrer de Cuenca.

Com a conseqüència d’això, la menor va patir una ferida per arma blanca a la zona de l’abdomen, amb evisceració, i va entrar en parada cardiorespiratòria, han indicat fonts d’Emergències 112 Comunitat de Madrid.

El pare de la menor assassinada ha assegurat que la seva filla rebia amenaces a través de WhatsApp de la nòvia de la seva exparella. Així ho ha manifestat davant de les càmeres de Telemadrid, quan ha comentat que la seva filla ja l’havia advertit de les amenaces que rebia des de feia setmanes. Fonts policials han assenyalat a Europa Press que descarten que es tracti d’un cas de violència de gènere i que es troben investigant l’autoria del crim.

Trobada al carrer

La menor estava al carrer, a prop del portal d’un edifici, quan els serveis d’emergències van arribar al lloc. Agents de la Policia Nacional, els primers a acudir a la zona, van començar les tasques de reanimació, que van continuar els sanitaris del Summa-112 fins a aconseguir revertir la parada.

La noia va ser traslladada en una uvi del Summa-112 fins a la Fundació Hospital Alcorcón, on finalment ha mort a causa de la gravetat de les lesions sofertes.

La Policia Nacional s’ha fet càrrec de la investigació per determinar les circumstàncies en què es va produir l’apunyalament i provar de localitzar l’autor o autors de l’agressió.

Amenaces de la nòvia del seu ex

Notícies relacionades

"La meva filla tenia por. Se sentia amenaçada. Vaig intentar parlar amb el pare de la noia, que treballa a la Guàrdia Civil. La meva filla em deia que estava boja", ha assenyalat el pare. A més, ha manifestat que sospita que l’agressora ha sigut aquesta noia, ja que la seva filla en el moment dels fets estava parlant amb una de les seves amigues i aquesta li ha comentat que va escoltar la veu de la noia que l’amenaçava.

"Mai va pensar que arribaria a tant. Dissabte vaig parlar amb la meva filla i em va dir que l’havia deixat d’amenaçar. Jo estava content", ha assenyalat el progenitor.