El llibertat amb càrrecs

Detingut un monitor d'un campament a Salamanca per abusos sexuals

L'arrest es va produir després de la denúncia dels familiars d'una de les nenes que va acudir a l'activitat

recurso-guardia-civil

recurso-guardia-civil

1
Es llegeix en minuts
Efe

La Guàrdia Civil ha detingut per suposats delictesd’abusos sexuals un monitor d’un campament d’estiu per a menors al municipi de Salamanca de Doñinos, que organitzava aquest ajuntament, tot i que, després de passar a disposició judicial, ha quedat en llibertat amb càrrecs.

Segons han informat a Efe fonts de la investigació,el procés es va iniciar la setmana passada després de la denúncia dels familiars d’una de les nenes que va acudir al campament, de manera que el monitor va ser detingut.

Des de la Guàrdia Civil de Salamanca s’ha confirmat l’arrest, malgrat que han declinat donar més informació al tractar-se d’una menor.

Notícies relacionades

No obstant, diverses fonts consultades han reconegut que el jove, resident al municipi de Doñinos, ja ha passat a disposició judicial en qualitat d’investigat per abusos sexuals a una menor, i se li ha decretat la llibertat amb càrrecs.

Des del consistori de Doñinos s’ha demanat "calma a la població" i s’ha mostrat "confiança" en la feina de la Guàrdia Civil i dels jutjats.

Temes:

Pederàstia