Discussió en un bar

Detingut per tallar-li el coll amb un ganivet a un home a Gijón

La víctima està ingressada en estat greu

 

  / MANUEL LORENZO / EFE

1
Es llegeix en minuts

La Policia Nacional ha detingut un home de 57 anys per fer-li un tall al coll a un altre de 54, que es troba en coma induït, a l'exterior d'un bar del barri d'El Cerillero de Gijón.

Segons han informat a Efe fonts de la comissaria de Gijón, els fets van tenir lloc ahir cap a les 21.45 hores quan la víctima estava prenent una consumició i va ser increpada pel seu agressor, que el va reptar a sortir al carrer per saldar desavinences anteriors.

Tot i que el client s'hi va negar, va ser obligat per l'altre a sortir a l'exterior del local, on es va iniciar una baralla entre tots dos.

Davant el caire dels esdeveniments, el client va tornar a entrar al local i va agafar la barra de metall amb què s'abaixa la persiana i, en aquell moment, va ser atacat pel seu agressor, que, armat amb un ganivet, li va fer un tall al coll.

Els clients que es trobaven al local van assistir el ferit fins a l'arribada dels serveis mèdics i de la policia.

Notícies relacionades

La víctima va haver de ser traslladada a l'Hospital de Cabueñes, on se'l va intervenir d'urgència i es troba en coma induït en estat greu.

Gràcies a la col·laboració de clients i testimonis, es va identificar i localitzar l'autor de l'agressió a les 00.30 hores al seu domicili, on va ser arrestat.