On Catalunya

AL MARESME

Moren dos homes a les platges de Calella i Santa Susanna

Una de les víctimes ha perdut la consciència a l'aigua, mentre que l'altra ha topat contra unes roques

Una platja de Vilassar de Mar, al Maresme.

Una platja de Vilassar de Mar, al Maresme. / JULIO CARBÓ

1
Es llegeix en minuts

Protecció Civil ha rebut avís a les 12.31 hores de la mort d'un home d'uns 50 anys i de nacionalitat russa a la cala Rocapins, al costat de la platja de les Roques de Calella (Maresme). Segons les primeres informacions, l'home hauria entrat a l'aigua i durant el bany hauria perdut la consciència. Altres banyistes l'han tret de l'aigua i l'han portat a la sorra, però quan ha arribat el SEM els sanitaris ja no l'han pogut reanimar.

Per la seva part, a les 13.25 hores s'ha rebut avís d'un altre banyista que ha mort ofegat a la platja les Caletes de Santa Susanna (Maresme), davant els apartaments Bon Repòs. L'home, de 72 anys i nacionalitat espanyola, s'estava banyant quan ha topat amb les roques i ha quedat flotant a l'aigua. Altres banyistes han aconseguit treure'l de l'aigua ja inconscient i se l'ha intentat reanimar amb resultats infructuosos.

Notícies relacionades

A les dues platges on ha passat l'incident no hi ha servei de vigilància. Protecció Civil recomana que s'escullin platges vigilades i amb bandera verda.

Per a aquest dijous hi ha un avís de mala mar i fort onatge en molts punts del litoral català, i Protecció Civil recomana extremar les precaucions en el bany i les activitats marítimes.

Temes:

Calella Platges