La ciutat més bonica

Cinc motius per visitar Budapest

Cinc motius per visitar Budapest
2
Es llegeix en minuts

La capital hongaresa és avui una de les destinacions d’Europa més atractives i accessibles. El viatger podrà disfrutar d’una metròpolis històrica i moderna, amb els mercats ambulants nadalencs inigualables i espais únics com El Parlament, construït entre 1884 i 1902, va ser l’obra més gran de l’època. Consta de 691 habitacions i té unes dimensions de 268 metres de longitud i 118 metres d’amplada. És el tercer parlament més gran del món després del de Romania i el de l’Argentina. Un altre lloc imprescindible són els Banys Széchenyi que recullen les aigües més calentes de la ciutat a l’arribar als 76 graus en superfície. Val la pena submergir-s’hi i disfrutar de les partides d’escacs que juguen els locals en banyador. El New York Café és conegut com el més bonic del món, freqüentat per pintors, actors i intel·lectuals, en el cal degustar la xocolata calenta excel·lent.

No es pot deixar de visitar el Bastió dels Pescadors, un mirador situat al turó de Buda, a la vora oest del Danubi, i des d’on es contempla Pest en tota la seva esplendor. Acabar el viatge amb un passeig amb barco deixarà grans imatges a la retina.

Allotjar-se en una joia arquitectònica de Budapest i sota l’influx de Sissí Emperadriu

Allotjar-se en una joia arquitectònica de Budapest i sota l’influx de Sissí EmperadriuAquest hotel situat al nucli antic de la capital està inspirat en la que va ser una de les figures més emblemàtiques de les trobades palatines del segle XIX.

A tots els seus establiments, Áurea Hotels no només ofereix luxe material, sinó que intenta connectar amb la riquesa cultural de cada lloc, amb aquest vincle que els fa únics. A Budapest, com no podia ser de cap altra forma, aquesta connexió es porta a terme a través de la figura de Sissí, Emperadriu d’Àustria i Reina d’Hongria, una de les figures més cèlebres del segle XIX.

Notícies relacionades

A cada una de les plantes de l’Áurea Ana Palace Hotel es poden trobar ressenyes de diferents episodis de la seva vida fascinant, objecte de nombroses novel·les i pel·lícules. En aquest sentit, algunes de les vetllades de ball predilectes es van celebrar en el que és avui el saló principal de l’hotel, convertit en espai de restauració. Ubicat en ple nucli antic de la capital hongaresa, s’emplaça en un immoble d’alt valor historicocultural que consta de dos edificis connectats, un d’ells estil originalment neoclàssic i construït el 1847 i un altre que data del 1895. Una joia arquitectònica que ha conservat la bellesa i el magnetisme.

Traslladat a les comoditats del segle XXI, l’Áurea Ana Palace Hotel és un luxós hotel boutique, que permet a l’hoste submergir-se en la màgia de la ciutat i en el seu encant bohemi, cultural i elegant, gràcies a la singularitat d’espais inspirats en la personalitat i història de Budapest.