AMANTS DE L’AIRE LLIURE

Hotel The Oitavos, en concordança amb la naturalesa

Aquest retir dedicat al benestar i a la cura personal és recomanable en qualsevol època de l’any

Hotel The Oitavos, en concordança amb la naturalesa
2
Es llegeix en minuts

El cap de la Roca és el punt més occidental d’Europa. En aquest enclavament portuguès, ubicat al marc incomparable del Parc Natural de Sintra – Cascais, està ubicat el luxós hotel The Oitavos. Abrigat pel verd de la vegetació de la Quinta da Marinha i el blau de l’oceà Atlàntic, emergeix l’arquitectura elegant d’aquest hotel, caracteritzat pel seu disseny minimalista tant a l’interior i l’exterior, i una decoració que es fon amb la naturalesa salvatge del seu entorn. The Oitavos està immers en plena natura, sense arribar a competir-hi, sinó sent-ne part. Tot es focalitza en el gaudi d’un exterior de naturalesa salvatge i protegida al costat de l’oceà Atlàntic que inspira i impregna cada racó, cada línia i cada color. És un projecte del reconegut arquitecte i artista portuguès José Amaral Anahory, el resultat del qual és un allotjament amb un disseny no intrusiu, en què les pintures i escultures contemporànies de diferents artistes lusitans proporcionen un extra de sofisticació a l’entorn, al mateix temps que es fonen amb aquest. I els seus grans finestrals i panoràmiques naturals permeten submergir-se en plena naturalesa, mentre que les seves habitacions, ‘lofts’ i suites conserven una gran qualitat i les comoditats pròpies d’una estada d’hotel de cinc estrelles. 

Un retir ‘wellness’

Notícies relacionades

Les seves característiques el converteixen en un oasi de tranquil·litat, en una destinació de la qual ningú voldrà allunyar-se en qualsevol època de l’any. És la destinació perfecta per als amants de la vida a l’aire lliure, la cultura, la gastronomia i el benestar. Conscients d’això, l’oferta de l’hotel consta de tot el necessari per ser un autèntic retirwellness’: al passejar per les seves instal·lacions pot descobrir-se un ‘spa’, zones de descans i meditació, restaurants per cuidar l’alimentació i fins i tot diferents zones per practicar esport. De fet, aquest allotjament acull un excepcional complex esportiu situat a la finca Quinta da Marinha: disposa de centre eqüestre, centre ‘wellness’, ‘racket center’ i el camp de golf Oitavos Dunes, classificat a la posició 55 del món, segon d’Europa i el primer camp de Portugal. 

En matèria de benestar, l’hotel té vuit sales de tractament, una sala de ioga, una sala de pilates, piscina d’aigua salada interior i exterior, sauna, bany turc i jacuzzi, l’‘spa’, tot això en un estil arquitectònic marcadament contemporani. Els seus centres de benestar es caracteritzen pels amplis espais i les finestres panoràmiques que permeten disfrutar de les privilegiades vistes que ofereix la naturalesa que envolta The Oitavos. Seguint la filosofia de l’hotel, els seus tractaments estan inspirats en l’oceà i en l’energia de la costa portuguesa, i són 100% naturals. Oferta gastronòmica

té vuit sales de tractament, una sala de ioga, una sala de pilates, piscina d’aigua salada interior i exterior, sauna, bany turc i jacuzzisón 100% naturals. Oferta gastronòmicaThe Oitavos té en la gastronomia un dels seus grans atractius. Trasllada els hostes a un viatge culinari per descobrir la creativitat i el talent d’una cuina contemporània d’inspiració en la costa atlàntica. Gastronomia lleugera i imaginativa portuguesa, francesa i japonesa. L’oferta culinària a The Oitavos està supervisada pel conegut xef francès Cyrill Devilliers, format per Michel Guérard. The Oitavos té quatre restaurants i bars: Ipsylon Restaurant & Bar, Atlàntic Pool Bar, Japanese Bar i Verbasco.

A deu minuts de la civilització