GRAN CANÀRIA

Natura a cada pas i regal per als sentits

Si el que busques és recarregar-te d’energia aquest estiu, a Gran Canària podràs disfrutar de la seva naturalesa infinita, ja sigui a les seves platges al sol o recorrent el seu interior més desconegut i sorprenent.

Natura a cada pas i regal per als sentits
2
Es llegeix en minuts

Gran Canària és un autèntic paradís de sensacions pròxim, a tan sols unes quantes hores d’avió, on deixar-te mimar, descansar i viure una experiència inoblidable a qualsevol dels seus racons. Les seves temperatures suaus també a l’estiu conviden a passar llargues hores a l’aire lliure, mil propostes d’oci i turisme actiu t’estan esperant, amb el mar o les muntanyes com a escenari perfecte per fer tot allò que estaves somiant. 

L’excel·lència i la cura dels detalls són l’essència de Gran Canària, des d’imponents ressorts, viles, hotels amb encant i de ciutat, fins a petits apartaments a peu de platja o bufones cases rurals enmig de paratges on deixar passar el temps sense presses, disfrutant d’una oferta turística immensa: les opcions allotjament les tries tu.

Planeja un viatge per l’interior de l’Illa, descobreix els teus cims, la seva diversitat paisatgística, l’aire pur que l’envolta beneït pels vents alisis que dominen l’arxipèlag. Són ells els responsables de formar una de la imatge del famós mar de núvols en els punts més alts de l’Illa. Aquest efecte òptic espectacular el podràs observar des dels Llanos de la Pez o el Pico del Pozo de las Nieves. 

A Gran Canària també podràs perdre’t entre els seus boscos de pins llegendaris que contribueixen a la preservació dels recursos hidràulics del Planeta. El senderisme és una altra de les grans propostes per endinsar-se al territori declarat per la Unesco com a Reserva de la Biosfera. Estaràs en un «petit continent» reconegut per la seva especial riquesa natural i la seva biodiversitat terrestre i marina. Recorrent els espais i nuclis rurals que la integren descobriu l’autèntica identitat illenca i les seves tradicions. 

Esports aquàtics

Notícies relacionades

Esports aquàticsI no ens oblidem de l’immens mar que envolta Gran Canària, aigües tranquil·les i càlides, amb 236 quilòmetres de costa i 60 quilòmetres de platges de sorra fina, daurada o d’origen volcànic a la seva cara nord. L’Oceà Atlàntic com a marc per realitzar qualsevol activitat nàutica d’oci o esportiva que se t’acudeixi, aquí alguns exemples: vela, excursions amb barco, albirar cetacis, surf, motonàutica, ‘parasailing’ o submarinisme. 

La capital... i molt més

En la teva visita reserva moments per descobrir la capital de l’illa, Las Palmas de Gran Canària, una ciutat vibrant i dinàmica, amb segles d’història present als carrers del centre històric de Vegueta. Allà el pas del temps s’atura entre les seves cases colonials i el seu cor de fusió de cultures entre tres continents. Podràs disfrutar d’una de les millors zones comercials obertes d’Espanya passejant pel Carrer Major de Triana, i parar-te per descansar i disfrutar de les seves terrasses i restaurants per assaborir la rica gastronomia grancanària. A l’altre extrem de la ciutat, s’obre davant de tots una de les millors platges urbanes del món, Las Canteras, amb l’escull de la Barra com a senya d’identitat i amb un dels fons marins amb més riquesa submarina.