Joc d’atzar milionari

La Primitiva avui: resultats i comprovació de números premiats en el sorteig de dilluns, 27 de març del 2023, en directe

La Primitiva avui: resultats i comprovació de números premiats en el sorteig de dilluns, 27 de març del 2023, en directe

1
Es llegeix en minuts
Manuela Valdés

La Primitiva és un joc d’atzar que es basa en la selecció de sis números d’una matriu de 49 números possibles. A més d’aquests sis números principals, se selecciona també un número complementari d’una matriu diferent de deu números possibles.

El sorteig de la Primitiva es porta a terme tres vegades per setmana –els dilluns, dijous i dissabtes– a la nit i es pot seguir en directe a partir de les 21.40 hores a la web de Loterías y Apuestas del Estado. Per participar en el sorteig, els jugadors han de seleccionar sis números principals i un número complementari. També hi ha l’opció de jugar múltiples butlletes amb diferents combinacions de números.

Durant el sorteig, s’extreuen sis boles d’una urna que conté les 49 boles numerades de l’1 al 49. Després s’extreu una setena bola complementària d’una urna diferent que conté deu boles numerades del 0 al 9.

Notícies relacionades

Els premis s’atorguen als jugadors que han encertat els sis números principals, així com als jugadors que han encertat cinc números principals i el número complementari, quatre números principals, tres números principals i el número complementari, o simplement el número complementari.

El joc de la Primitiva també ofereix un premi, que s’acumula cada setmana en cas que no hi hagi guanyadors del primer premi. Si hi ha guanyadors del primer premi, el premi es reinicia a una quantitat fixa.

Actualitzar

Fa 387 dies

JOKER: 3660467

Fa 387 dies

El reintegro que puede dar premio extra (o devolvernos el dinero del boleto) es el 3

Fa 387 dies

El número complementario es el 23

Fa 387 dies

La combinación ganadora de La Primitiva es la siguiente: 2, 6, 20, 31, 44, 49

Fa 387 dies

El primer número de la combinación ganadora de La Primitiva es el 2

Fa 387 dies

¡Empieza el sorteo!

Fa 387 dies

El sorteo empieza en cinco minutos, ¡mucha suerte!

Fa 387 dies

El sorteo empieza en media hora, en este directo puedes ver minuto a minuto los resultados.

Carregar més