Sortejos

Sorteig Bonoloto del dimarts 7 de febrer del 2023

Consulta els resultats de la combinació guanyadora d’avui

Sorteig Bonoloto del dimarts 7 de febrer del 2023
2
Es llegeix en minuts

El resultat de la Bonoloto del dimarts 7 de febrer del 2023 és: 11, 30, 33, 37, 43 i 46 i el número complementari és el 24 i el reintegrament el 8. Si després de comprovar la teva butlleta no has tingut sort, pots tornar a intentar-ho el dimecres 8 de febrer, ja que Loterías y Apuestas del Estado també celebra el sorteig de la Bonoloto.

Jugar ara a Bonoloto &#10132

El Sorteig de la Bonoloto se celebra cada dia de la setmana. La butlleta està formada per vuit columnes, cada una de les quals amb número que van des de l’1 al 49. En cada sorteig s’extreuen sis boles del bombo principal i una bola més d’un segon bombo que correspon al reintegrament.

La Bonoloto permet jugar mitjançant aposta simple o múltiple. En el primer cas, cada apostador haurà d’omplir tantes columnes com apostes vulgui realitzar. En cada una omplirà sis números. En el cas de l’aposta múltiple, només es marquen número d’una columna i en funció del nombre d’apostes que es vulgui jugar, se seleccionarà una quantitat de números diferent entre una de les següents possibles:

  • Si marques la casella de 44 apostes, hauràs de seleccionar cinc números en el primer bloc. El conjunt format per aquests cinc números triats juga amb cada un dels restants números del bloc, i forma així 44 conjunts de sis pronòstics, és a dir, 44 apostes

  • Si marques la casella de set apostes, hauràs de seleccionar set números en el primer bloc

  • Si marques la casella de 28 apostes, hauràs de seleccionar vuit números en el primer bloc

  • Si marques la casella de 84 apostes, hauràs de seleccionar nou números en el primer bloc

  • Si marques la casella de 210 apostes, hauràs de seleccionar 10 números en el primer bloc

  • Si marques la casella de 462 apostes, hauràs de seleccionar 11 números en el primer bloc

¿Quant costa jugar?

L’import de cada aposta és de 0,50 euros. L’import mínim de la butlleta completa és 1 euro, per tant: Si la teva butlleta participa en un únic sorteig, ha d’incloure almenys 2 apostes (50 cèntims x 2 apostes x 1 sorteig = 1 euro). Si la teva butlleta participa en dos o més sortejos (sorteig setmanal), pot incloure des d’1 única aposta (50 cèntims x 1 aposta x 2 sortejos = 1 euro)

Premis de la Bonoloto

A la BonoLoto es destina el 55% de la recaptació a premis, i es distribueixen entre les següents categories de premis:

1a categoria: si s’encerten els sis números de la combinació guanyadora.

2a categoria: si s’encerten cinc números de la combinació guanyadora més l’extracció corresponent al número complementari*

3a categoria: si s’encerten cinc números de la combinació guanyadora

4a categoria: si s’encerten quatre números de la combinació guanyadora

5a categoria: si s’encerten tres números de la combinació guanyadora

Reintegrament: si el número destinat a aquest premi coincideix amb el de la teva butlleta i vindrà referit a l’import total d’apostes en què has participat.

Notícies relacionades

Sorteig setmanal: el reintegrament per a la modalitat d’abonament o sorteig setmanal se sortejarà cada dia, i s’assignarà el premi corresponent al valor de l’aposta diària.

Sorteig diari: el reintegrament per a la modalitat de participació diària vindrà determinat pel dígit guanyador del sorteig del dia de participació.