BONOLOTO AVUI

Bonoloto: Sorteig del dijous 2 de desembre del 2021

Comproveu el resultat del sorteig de la Bonoloto

Bonoloto: Sorteig del dijous 2 de desembre del 2021
1
Es llegeix en minuts
Manuela Valdés

El resultat del sorteig de la Bonoloto del dijous 2 de desembre del 2021 ha sigut la combinació formada pels números:

1-16-23-25-41-47

Complementari: 43

Reintegrament: 9

Recordeu que podeu comprovar els sortejos anteriors de la Bonoloto a la nostra pàgina exclusiva dedicada a aquest sorteig

Els guanyadors dels sis números principals obtenen el premi màxim. També resulten premiats els qui encertin cinc números i el complementari, quatre números o tres números. El reintegrament suposa recuperar els diners de l’aposta.

Els sortejos de la Bonoloto se celebren de dilluns a dissabte. Cada aposta costa 0,50 euros, i consisteix a seleccionar 6 números diferents entre l’1 i el 49. Al segellar la butlleta s’obté un número entre el 0 i el 9 que correspon al reintegrament.

A la Bonoloto hi ha dues modalitats de joc: diària i setmanal. També es poden fer apostes múltiples de fins a 11 números.

Notícies relacionades

Podeu comprovar els resultats d’altres sortejos i loteries al nostre portal dedicat en exclusiva, on podreu consultar-los acabats de publicar per les administracions corresponents.

També podeu accedir a tota la informació sobre la Loteria de Nadal i consultar com buscar un número concret de la Loteria de Nadal 2020.