BONOLOTO AVUI

Bonoloto: Sorteig del dissabte 31 d'octubre del 2020

Comproveu el resultat del sorteig de la Bonoloto

Sorteig de la bonoloto.

Sorteig de la bonoloto. / EL PERIODICO

Es llegeix en minuts

Manuela Valdés

El resultat del sorteig de la Bonoloto del dissabte, 31 d’octubre del 2020, ha sigut la combinació formada pels números:

10 - 11 - 13 - 23 - 39 - 41

10 - 11 - 13 - 23 - 39 - 41

Complementari: 5

5

Reintegrament: 6

6

Recordeu que podeu comprovar els sortejos anteriors de la Bonoloto a la nostra pàgina exclusiva dedicada a aquest sorteig

Els guanyadors dels sis números principals obtenen el màxim premi. També resulten premiats els qui encertin cinc números i el complementari, quatre números o tres números. El reintegrament suposa recuperar els diners de l’aposta.

Els sortejos de la Bonoloto se celebren de dilluns a dissabte. Cada aposta costa 0,50 euros, i consisteix a seleccionar 6 números diferents entre l’1 i el 49. Al segellar la butlleta s’obté un número entre el 0 i el 9 que correspon al reintegrament.

En la Bonoloto hi ha dues modalitats de joc: diària i setmanal. També es poden fer apostes múltiples de fins a 11 números.

Et pot interesar

Podeu comprovar els resultats d’altres sortejos i loteries al nostre portal dedicat en exclusiva, on podreu consultar-los acabats de publicar per les corresponents administracions.

També podeu accedir a tota la informació sobre la Loteria de Nadal 2020 i consultar com comprar un número concret de la Loteria de Nadal.