Dol a la cuina

Mor el cap de cuina de Can Roca en un accident de trànsit

Mor el cap de cuina de Can Roca en un accident de trànsit

El Periódico

1
Es llegeix en minuts

Dani Redondo Cuevas, cap de cuina de Can Roca, a Girona, va morir aquest divendres a la tarda en un accident de trànsit a l’AP-7, segons ha transcendit aquest dissabte. Tenia 46 anys i durant gairebé una dècada va ser cap de cuina d’El Celler de Can Roca. També va fundar el restaurant Maní del Brasil, que va arribar a ser el quart millor de l’Amèrica Llatina.

La seva mort ha consternat la família Roca. El xef de vins, Josep Roca, ha lamentat la «trista i terrible» notícia. El sommelier ha explicat a Instagram que «conquistava cors des de la cuina». Va ser alumne de Joan Roca a l’escola d’hostaleria de Girona i des de molt jove havia tingut una estreta relació amb la família Roca. «Era un excel·lent professional, amb gran talent, un cor extraordinari i nascut per cuinar», va afegir el xef.

«Els dissabtes ens cuinava amor en família», ha escrit Josep Roca, que ha explicat que aconseguia «ajuntar a la taula els germans i els pares amb una cuina delicada». «Havia nascut per cuinar», ha afegit.

Notícies relacionades

Per la seva banda, el xef de postres del Celler i del Rocambolesc, Jordi Roca, també ha tingut unes paraules de record cap a Dani Redondo: «T’he sentit com un germà, com família. Quin dolor amarg. Ets un referent i sempre ho seràs».

«He tingut la sort de compartir amb tu moments tan bonics, serveis perfectes, en una cuina minúscula, celebracions, abraçades de sincer carinyo, ens estimàvem, ho sé, tu ho saps, vas començar a treballar amb la meva mare mentre jo encara estudiava a l’escola i quan vaig entrar a la cuina tu em vas espavilar ràpid, en això eres el millor, a posar-li les piles a la gent, sense embuts, eres directe i sincer, no podies amb les xorrades, eres pencant com tu sol, responsable, ordenat, que ningú toqui les teves coses», ha escrit a Instagram.