Successos

Detingut l’home que s’havia atrinxerat a Terrassa després de disparar a un altre

1
Es llegeix en minuts

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home que s’havia atrinxerat en un domicili de Terrassa després de disparar a un altre. Els fets van passar cap a les 11.30 hores a l’avinguda de Santa Eulàlia, quan un home va disparar a un altre, el va ferir a la cama i va fugir cap a un domicili al carrer del Maresme.

El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) va evacuar el ferit a l’hospital i no es tem per la seva vida.

Els Mossos van obrir una investigació per determinar què ha passat i van activar la Divisió d’Investigació Criminal i els ARRO. També van alertar el Grup Especial d’Intervenció, amb agents de Seguretat Ciutadana de paisà sobre el terreny. Finalment, després de negociar amb ell, van accedir al domicili i se’l van emportar detingut.

Notícies relacionades

L’autor del tiroteig s’havia atrinxerat en un domicili on hi havia una altra persona. Tots dos van acabar mostrant les mans als agents que eren a peu de carrer i els Mossos van poder accedir a la vivenda. Ell mateix els ha obert la porta voluntàriament després de negociar amb la policia. Abans de les 14.00, agents de l’ARRO i de la Unitat de Seguretat Ciutadans l’han detingut.

La víctima es va refugiar a l’interior d’un bar, on els agents dels Mossos li van practicar un torniquet fins que hi va arribar el SEM i el va evacuar a l’hospital.